Tomáš Šuhajda Rôzne

Ako na premiére. V humenskom kine zažijú návštevníci slávnostné uvedenie filmu!

Humenčania, zahoďte už vianočný stres za hlavu. Najvyšší čas začať si užívať toto krásne obdobie. Jednou z možností je aj vyraziť si do mesta. Pozrite čo vás čaká, ak padne voľba na kino.

Ilustračný obrázok k článku Ako na premiére. V humenskom kine zažijú návštevníci slávnostné uvedenie filmu!
Zdroj: Dnes24.sk

Nová slovenská komédia s hviezdnym obsadením Vojtech má tú ozajstnú premiéru už za sebou. V Bratislave. Teraz film prichádza aj do Humenného a ako sme vás už informovali, výrazný autorský podiel na ňom majú aj dve rodené Humenčanky. Výkonná producentka Mirka Dírerová a dramaturgička Adriana Totiková. A tu prichádza tá zápletka.

V humenskom Kine Fajn je Vojtech na programe už v utorok 22. decembra a v stredu 23. decembra, vždy o 19:30.

Podľa informácií portálu Humenné 24 v stredu čaká návštevníkov kina aj zaujímavé spestrenie, aké sa v Humennom len tak nevidí. Do miestneho kina totiž zavíta časť tvorcov – spomínané Mirka Dírerová a Adriana Totiková, ale aj hlavný kameraman Sean Grimaldi, aby tento nový film slávnostne uviedli. Ktovie, možno prezradia aj nejaké zaujímavosti zo zákulisia :).

O filme

Mestská komédia Vojtech je podľa jej autorov bláznivým a vtipným obrazom našej doby. Vojtech, na začiatku takmer úplne nudný muž, sa stane súčasťou sveta plného komických a extrémnych ľudských postavičiek. Nikdy si nemyslel, že raz navštívi pánsky klub, pospí si vedľa milého bezdomovca a spriatelí sa s mladými sektármi. Chcel by byť hrdinom všedných dní ale brzdia ho biele ponožky v sandáloch. Nádej na skutočné šťastie stojí blízko. Hneď vedľa rady na bagetu.

Môže vás zaujímať:

Mirka Dírerová o filme Vojtech!

Adriana Totiková si vo filme struhla aj menšiu hereckú úlohu, rozhovor nájdete tu!

titulné foto: ilustračné

Pozrite si trailer.

VOJTECH - trailer
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM