Rôzne

Výber, ktorý neprehliadnite: TOP podujatia mesiaca február v Humennom

Pozrite si náš výber top akcií mesiaca február, ktoré sa uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Výber, ktorý neprehliadnite: TOP podujatia mesiaca február v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

7. február: Ešte raz, ale lepšie

V Dome kultúry sa uskutoční divadelné predstavenie s hviezdnym obsadením a názvom Ešte raz, ale lepšie. Predstavia sa Marko Igonda, Aniko Vargová, Kristína Greppelová, Gregor Hološka / alt. Martin Mňahončák. Popis: V manželstve úspešného spisovateľa, ktoré stojí na pokraji rozvodu, dochádza pri výmene názorov k úrazu a nešťastnému pádu, pri ktorom Thomas (Marko Igonda) stráca vedomie a dostáva sa do kómy. Po prebratí z kómy za vracia do veku 20 rokov, všetko ostatné, vrátane problémov v jeho manželstve, sa mu z pamäti vymazalo… Dá sa takto začať odznova?

9. február: Mestský ples

Dňa 9. februára sa uskutoční XXI. ročník Reprezentačného plesu mesta Humenné a to v estrádnej sále Domu kultúry. Hosťom večera bude známa slovenská speváčka Kristína. Okrem nej sa predstaví FRIMart tanečné štúdio Prešov, hudobná skupina X-time a Kapela Jána Budiho. Viac info tu.

15. február: Konflikt v Humennom

V History Art & Music Clube sa predstaví jedna z najznámejších punkových kapiel nielen na Slovensku, ale možno aj v rámci celej Strednej Európy – Konflikt. Priaznivci tohto hudobného žánru si tak rozhodne prídu na svoje.

16.-17. február: Finále slovenského pohára

V dňoch 16.-17. februára sa v humenskej Mestskej športovej hale uskutoční Finále Slovenského pohára vo volejbale mužov a žien. V našom meste sa tak po niekoľkých rokoch predstaví slovenská volejbalová špička. Všetky bližšie informácie nájdete tu.

17. február: Ako Tom pribral?

A teraz ešte niečo pre mladšie ročníky. Do Domu kultúry zavítajú detskí zabávači Tom a Elo. Rozbalia tu rozprávku Ako Tom pribral. Popis: Tom sa chystá na rande! Jeho prípravy mu však skomplikuje nepríjemnosť – pribral! Ako sa k tomu postaví Elo, ktorý sa snaží opáliť, aby bol pekný na rande, ktoré má dohodnuté tiež? Príbeh bratov, zápasiacich so zlým životným štýlom, tukmi, lenivosťou a najmä spoločnou láskou vás naučí, aký prístup k životu je skutočne dôležitý.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

…Neunikla vám fotogaléria s podobami humenského námestia na rozhraní 19. a 20. storočia?

INTERESANTNÁ FOTOGALÉRIA: Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM