Rôzne

Stoja za vašu návštevu: Naj akcie, ktoré nás v auguste čakajú v Humennom a okolí

August je už tu. Vyselektovali sme naj podujatia, na ktoré sa počas neho môžeme tešiť v Humennom a okolí. Tu je náš výber...

Ilustračný obrázok k článku Stoja za vašu návštevu: Naj akcie, ktoré nás v auguste čakajú v Humennom a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

3.-5. august: Hip Hop Žije Domaša

Už v úvode mesiaca si môžete vyraziť k neďalekému letovisku, aby ste si naživo mohli vychutnať špičku slovenskej hip hopovej scény. Na Domašu dorazia Kontrafakt, Majk Spirit, Separ, Strapo, Kali a veľa ďalších. Podujatia sa uskutoční v stredisku Dobrá.

9.-11. august: Humenský jarmok

V auguste čaká Humenné 29. ročník Humenského jarmoku a tradičné podujatie má stále množstvo milovníkov. Tešiť sa môžete na predajné stánky, stánky s občerstvením či na kultúrny program. Bližšie info nájdete tu.

11. august: Radvanské slávnosti

Radvanské slávnosti lákajú každoročne nielen domácich, ale aj množstvo ľudí z okolia, nevynímajúc ani Humenčanov. A 11. august 2018 je termín, kedy sa uskutoční ich 21. ročník. Aký program bude čakať návštevníkov v Radvani nad Laborcom, vás budeme informovať neskôr.

11. august: Prvý domáci zápas

V tento deň sa doma stretne FK Humenné s tímom FK POKROK SEZ Krompachy. Do zoznamu top podujatí to pripájame aj preto, že pôjde o prvý domáci zápas humenských futbalistov v tretej lige a zároveň o prvý súťažný zápas na novom futbalovom štadióne.

28. august: Hollywoodská noc

V koncertnej sieni humenského zámku si budete môcť vypočuť známe filmové a populárne melódie v podaní medzinárodne známeho zoskupenia Virtuosi di Praga.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM