Rôzne

Obľúbené podujatie sa blíži: Čo bude čakať na návštevníkov humenského jarmoku?

Jarmok v Humennom pravidelne láka množstvo ľudí a jeho 29. ročník sa už nezadržateľne blíži. Takýto program bude čakať na návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené podujatie sa blíži: Čo bude čakať na návštevníkov humenského jarmoku?
Zdroj: Dnes24.sk

Tradičné jarmoky majú stále množstvo milovníkov. A platí to aj pre Humenné. V našom meste sa už čoskoro uskutoční 29. ročník Humenského jarmoku. Konkrétne v dňoch 9.-11. augusta 2018.

Predaj počas Humenského jarmoku sa uskutoční tradične v predajných stánkoch a na predajných zariadeniach umiestnených na uliciach: Námestie slobody – pešia zóna, prvá časť ulice Gorkého od námestia, Vihorlatská ulica a stánky s občerstvením budú umiestnené v druhej časti Gorkého ulice.

Stánky s občerstvením budú počas všetkých troch dní k dispozícii od 8:00 do 22:00 hod. Stánky s rozličným tovarom počas prvých dvoch dní od 8:00 do 20:00 hod. a v tretí deň (v sobotu) od 8:00 do 18:00 hod.

V dňoch konania jarmoku budú mestské parkoviská pre jeho účastníkov aj návštevníkov poskytnuté zdarma.

Súčasťou bude aj kultúrny program. Ten bude prebiehať na námestí pri Fontáne lásky. 9. augusta o 15:00 hod. je naplánované slávnostné otvorenie jarmoku, v tento deň vystúpi skupina Shock Band z Dolného Kubína a folklórna spevácka skupina Riava z Humenného.

10. augusta odštartuje kultúrny program taktiež o 15:00 hod. a patriť bude Humenskému toliaru 2018, v rámci ktorého sa predstavia folklórne spevácke skupiny Harčarki z Pozdišoviec a Tarnavčan z Tarnavy.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM