Tomáš Šuhajda Rôzne

Jana Vaľová vyriekla tri mená: Vieme, kto dostane Cenu primátorky

Tak, ako sa v našom meste každoročne udeľujú Ceny mesta, svoje ocenenie môže udeliť aj samotná primátorka. Pozrite si, komu sa rozhodla Jana Vaľová udeliť tento rok Cenu primátorky.

Ilustračný obrázok k článku Jana Vaľová vyriekla tri mená: Vieme, kto dostane Cenu primátorky
Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás už informovali, poslanci Mestského zastupiteľstva v Humennom tajnou voľbou rozhodli, komu bude v roku 2016 udelená Cena mesta. Viac sa dočítate tu.

Tradične sa okrem vyššie spomenutej ceny udeľuje aj Cena primátorky mesta Humenné. V tomto prípade však k žiadnej voľbe nedochádza. Primátorka mesta o návrhoch mestské zastupiteľstvo len informuje. A tak v utorok aj urobila. Koho sa rozhodla oceniť?

Ako teda uviedla Jana Vaľová na rokovaní poslancov, Cenu primátorky udelí primárovi Jánovi Kľocovi, ktorý chodí operovať do humenskej nemocnice (primárne pracovisko v Prešove, pozn. red.). Ďalším primátorkou oceneným bude Alexander Bochyn, ktorý sa podľa Vaľovej slov dlhodobo venuje mladým športovcom v našom meste. Trojicu uzatvára diabetologička Magdaléna Pašková. Ako poznamenala Vaľová, ide o rodáčku z Humenného.

Odovzdanie ocenení sa vykoná na slávnostnom mestskom zastupiteľstve počas osláv Pamätného dňa mesta Humenné pri príležitosti 699. výročia prvej písomnej zmienky o meste v septembri 2016.

Môže vás zaujímať:

Využívate ako Humenčania kartu výhod? Upriamte pozornosť… dochádza k zmene!

Humenskí poslanci rozhodli o svojich odmenách: Koľko budú po novom mesačne zarábať?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM