Rôzne

Spravodajský súhrn: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Humenného

Je tu posledný deň tohto týždňa. Urobte si rýchly prehľad o spravodajskom dianí ostatných dní. Tu je 5 najzaujímavejších článkov, ktoré sme uverejnili.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský súhrn: 5 najzaujímavejších článkov týždňa z Humenného
Zdroj: Dnes24.sk

Spolupráca dopravcov

Súkromný dopravca RegioJet nadviazal spoluprácu s dopravcom SAD Humenné na východnom Slovensku. Spustia ju už v pondelok. Čo prinesie pre cestujúcich?

Spanilá jazda sanitiek

Desiatky sanitiek a ďalších záchranárskych áut. Kolóna bez konca kraja. Takýto výjav sa naskytol šoférom a okoloidúcim v Humennom. Pozrite si VIDEO zo spanilej jazdy.

Videoklip Humenčanov

Kto si pustí tento videoklip, aspoň nachvíľu sa vráti do horúceho leta. Stojí za ním humenská kapela a zahrali si v ňom mnohí ich známi. Singel roztancoval kňaza aj futbalistov!

10 slov z Humenného, ktoré…

Ak sa vyberiete do sveta, dajte si radšej bacha na naše nárečie. Mohlo by vás totiž dostať do skutočne nevšedných situácií :). 10 slov z Humenného, s ktorými radšej opatrne – neuveríte, čo znamenajú vo svete :).

Pracovné ponuky z mesta

Nájsť si prácu nebýva v našich končinách jednoduché a žiadnu príležitosť si tak netreba nechať ujsť. Ponorte oči do 20 pracovných ponúk. Všetky sú z Humenného.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM