Rôzne

Rozlúčka s letom: V Humennom pri Lieskovci sa zišla takmer stovka ľudí, FOTO

Zaujímavý deň mohli zažiť obyvatelia Dubníka a Gaštanovej ulice. A mnohí nezaváhali, na spoločenskej akcii sa objavila takmer stovka ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka s letom: V Humennom pri Lieskovci sa zišla takmer stovka ľudí, FOTO
Zdroj: Facebook.com/Humenský Gaštan

Bolo to vo štvrtok minulého týždňa, keď na Prvom oddychovom mieste pri Lieskovci v Humennom prebehlo veľké upratovanie areálu. O dva dni neskôr, v sobotu, sa na tomto mieste uskutočnila Rozlúčka s letom, ktorú zorganizovalo OZ Humenský Gaštan v spolupráci s Úniou žien Slovenska na Gaštanovej ulici a Asociáciou priateľov Francúzka na Hornom Zemplíne.

O tom, že to bola rozlúčka ako sa patrí svedčí fakt, že sa na tejto spoločenskej akcii zúčastnilo takmer sto ľudí. Prevažne išlo o obyvateľov Gaštanovej ulice a Dubníka.

Prečítajte si tiež: Humenné má nové oddychové miesto, postavili si ho sami obyvatelia

Čo sa ta dialo? Na svoje si prišli všetky vekové kategórie. Tí najmladší súťažili v rôznych disciplínach, vyvrcholila súťaž dospelých v Petangovej lige, vo vzájomných debatách a rozhovoroch sa preberali najrôznejšie témy, náladu vytvárala aj ľudová hudba a najmä harmonikár a chýbať nemohol ani medzi medzi miestnymi populárny Taňkošov guľáš. Okrem toho sa blahoželalo jubilantom a súčasťou akcie bola tiež prednáška odborníčky na tému význam užívania výživových doplnkov na srdce vo vyššom veku.

Prečítajte si tiež: Neviete, kde to je? VIDEO, ako sa dostanete na nové oddychové miesto v Humennom

Podujatia sa zúčastnil i miestny mestský poslanec Jozef Babjak. „Spievalo sa do úmoru a do mrku,“ s úsmevom zakončil opis sobotňajšej akcie Juraj Nosko z OZ Humenský Gaštan.

Pozrite si fotogalériu.

Obrazom z Gaštanovej: Rozlúčka s letom ako sa patrí
18
Galéria
Zdroj: Facebook.com/Humenský Gaštan
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM