Krimi

Patrika (18) stopli v Lukačovciach muži zákona: To, že nemá vodičák, nebol jeho jediný problém

Patrik (18) si poriadne zavaril. Mladý chlapec jazdil na Škode Felícia po Lukačovciach v Humenskom okrese, keď ho stopla polícia. Muži zákona zistili, že nemá vodičák, no to nie je všetko.

Ilustračný obrázok k článku Patrika (18) stopli v Lukačovciach muži zákona: To, že nemá vodičák, nebol jeho jediný problém
Zdroj: TASR

Dnes sme vás už informovali o prípade, ktorý sa odohral v noci v Humennom. Podľa slov polície hliadka zastavovala Fera (22), no ten sa dal na útek. Počas neho narazil do zvodidiel a keď ho policajti dostihli, podľa ich hovorkyne bol mladý Humenčan podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 0,92 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Viac si môžete prečítať tu.

To však nie je jediný prípad alkoholu za volantom v podaní mladého muža na cestách v Humenskom okrese, ktorý policajti v nedeľu zistili.

„Aj 18-ročný Patrik z Kolonice sa dopustil rovnakého trestného činu, nakoľko včera krátko pred štvrtou hodinou ráno jazdil na osobnom motorovom vozidle zn. Škoda Felícia, po obci Lukačovce, kde bol hliadkou zastavený a následne kontrolovaný. Kontrolou bolo zistené, že Patrik nie je držiteľom vodičského oprávnenia a dychová skúška v jeho prípade dosiahla hodnotu 0,92 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ priblížila policajná hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM