Krimi

Policajná naháňačka v nočnom Humennom: Fera (22) na Golfe nezastavilo ani odtrhnuté koleso!

Uplynulú noc bolo v Humennom rušno. Podľa polície chcela hliadka zastaviť mladého Humenčana Františka (22), ten sa však rozhodol pre útek. Čítajte, ako to celé dopadlo!

Ilustračný obrázok k článku Policajná naháňačka v nočnom Humennom: Fera (22) na Golfe nezastavilo ani odtrhnuté koleso!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, František z Humenného pol hodinu po polnoci viedol osobné auto značky VW Golf po Ul. Ševčenkovej v Humennom, kde bol policajnou hliadkou riadnym spôsobom zastavovaný, pričom František nezastavil a unikal smerom na Lackovce.

Odtrhnuté koleso

„Tento vodič zišiel z hlavnej cesty na cestu vedľajšiu a v zákrute neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, s vozidlom prešiel do protismeru a narazil do zvodidiel. V dôsledku tohto nárazu došlo k odtrhnutiu zadného kolesa na vozidle,“ opísala Migaľová s tým, že mladý Humenčan v jazde s vozidlom pokračoval a to až za železničné priecestie, kde bol policajnou hliadkou dostihnutý.

Dychová skúška

„Následne bol vodič podrobený dychovej skúške na alkohol s výsledkom 0,92 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu,“ poznamenala policajná hovorkyňa. Vo vozidle sa nachádzali aj traja spolujazdci.

Škoda na aute bola podľa Migaľovej stanovená na 2 500 eur, na poškodených zvodidlách na 500 eur a na dopravnej značke vznikla škoda 50 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM