Tomáš Šuhajda Kultúra

Hlavným ťahákom Švejkových pivných dní No Name: My a pivo? To máme dokonca aj v zmluve!

Už na budúci týždeň bude Humenné žiť pivným festivalom. Súčasťou Švejkových pivných dní (30. apríl – 3. máj) však nebude len pivo a rozvoniavajúce klobásy, ale aj kultúrny program a ďalšie atrakcie. Vyvrcholením sobotňajšieho programu bude vystúpenie známej kapely No Name.

Ilustračný obrázok k článku Hlavným ťahákom Švejkových pivných dní No Name: My a pivo? To máme dokonca aj v zmluve!
Zdroj: TASR

Ako pre internetový denník Humenné 24 prezradil v prvej časti rozhovoru líder kapely Igor Timko, do Humenného sa kapela vždy teší. „Humenné bolo jedno z prvých miest, kde sme začínali ešte dávno dávno v kulturáku, takže po takmer 18 rokoch si pripomínať začiatky je veľmi príjemné,“ prezradil spevák kapely.

O tom, ako si spomína na spoluprácu s našim rodákom a bývalým členom skupiny Mariánom Čekovským a či má ešte kapela nejaký nenaplnený sen, sa dočítate tu.

Vráťme sa však do súčasnosti a pre kapelu No Name bude aj tento rok významným. Okrem koncertov totiž vydávajú aj nový album. Ochutnávku si môžete pozrieť vo videu. Ešte predtým však zavítajú aj do Humenného, kde sa predstavia na Švejkových pivných dňoch. Dokončenie rozhovoru s Igorom Timkom.

Na jeseň plánujete vydanie nového albumu, vonku je už aj ochutnávka. Na čo všetko sa môžu fanúšikovia pri tomto albume tešiť?

Ideálne je nečakať nič, a byť príjemne prekvapený… Totiž nech očakávate čokoľvek, aj tak príde niečo iné… V tomto momente je isté iba jedno, a síce, že to bude krásny album, svieži, plný kvalitných textov, muzikantskej pestrosti… Stačí už len dožiť!!!!

Čo vy a pivo. Dáte si pri vystúpení na Švejkových pivných dňoch aspoň po jednom? :-)

Pivo máme dokonca aj v zmluve. Desať pív po koncerte v šatni musí byť. Je pravda, že momentálne totálne abstinujeme dvaja z kapely. Zoli je čistý už takmer rok, ja sedem mesiacov, je nám tak lepšie, lepšie sa spí, pracuje, vstáva, v podstate tým, že máme malé deti a veľa práce, nemáme kedy triezvieť :-).

NO NAME - Povedz mi
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM