Komunálne voľby

Zvolená bola už dvakrát: Jana Vaľová bude opäť kandidovať na humenskú primátorku

Súčasná primátorka Humenného Jana Vaľová oznámila svoju opätovnú kandidatúru na post hlavy mesta. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Zvolená bola už dvakrát: Jana Vaľová bude opäť kandidovať na humenskú primátorku
Zdroj: Dnes24.sk

O dôveru Humenčanov sa bude Jana Vaľová uchádzať ako kandidátka koalície Smer-SD, Most-Híd, Strana zelených Slovenska a s podporou viacerých občianskych združení a nezávislých organizácií.

„Dostávala som z mnohých strán jasný odkaz – že v začatej práci treba pokračovať. Preto ponúknem Humenčanom pokračovanie rozvoja mesta, jeho dobrého hospodárenia a množstva benefitov pre všetky skupiny jeho obyvateľov,“ povedala Vaľová na pondelkovom stretnutí, na ktorom ohlásila svoju kandidatúru.

Svoj volebný program predstaví Jana Vaľová v najbližších dňoch a týždňoch. „Nebude však žiadnym prekvapením v základných hodnotách, ktoré v politike vyznávam. Bude opäť založený na zodpovednom hospodárení, investíciách a benefitoch pre ľudí. Som presvedčená, že ľudia musia pocítiť hospodársky úspech mesta priamo vo svojich peňaženkách a na svojej lepšej životnej úrovni. Do svojho programu však zapracujem aj podnetné návrhy priamo od ľudí,“ uviedla súčasná primátorka.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Na archívnej fotke: Jana Vaľová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM