Rôzne

Zvábia aj vás? Takéto lákadlá na relax môžete v Humennom zažiť tento týždeň

Možno zlákajú aj vás. Veď si pozrite, aj na akých zaujímavých akciách si môžete dopriať relax tento týždeň v Humennom. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Zvábia aj vás? Takéto lákadlá na relax môžete v Humennom zažiť tento týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Beseda s Banášom

Už v utorok sa uskutoční vo Vihorlatskej knižnici o 17:00 hod. beseda so známym slovenským spisovateľom Jozefom Banášom a to o knihe Prebijem sa! ŠTEFÁNIK Muž železnej vôle. Je to súčasť programu Týždňa slovenských knižníc, ktorý pripravila tá humenská. Viac sa dočítate tu.

Láska po vychodňarsky

Taktiež v utorok sa v divadelnej sále MsKS predstaví KĽUD – Kladzianske Ľudové Divadlo s predstavením Láska po vychodňarsky. KĽUD vzniklo v roku 1999 a špecializuje sa na autorské divadelné hry z prostredia súčasnej dediny, či malomesta v pôvodnom zemplínskom dialekte. Začiatok o 18:00 hod.

KUBO

V piatok o 19:30 hod. si do divadelnej sály Domu kultúry môžete prísť vychutnať československý muzikál Kubo. Tešiť sa môžete na bravúrne herecké a tanečné výkony s plejádou známych hercov, pričom uvidíte fúziu moderného tanca a folklóru.

Boki

Do Mega Night Clubu zavíta v piatok raper Boki, známy aj z televíznej šou. Ten má vonku svoju čerstvú vec a taktiež chystá svoj štúdiový album. Celú noc bude hrať DJ A-Z Best. Začiatok akcie je naplánovaný na 21:00 hod.

Zelená kniha

V nedeľu o 19.30 hod. dáva Kino Fajn oscarovú snímku Zelená kniha. Popis: Green Book je inšpirovaný skutočným príbehom odohrávajúcim sa v šesťdesiatych rokoch v Amerike, ktorá nebola prívetivým miestom najmä pre pretrvávajúci rasizmus. Tony Lip (Mortensen) je taliansko-americký vyhadzovač z robotníckej triedy, ktorý príjme prácu šoféra pre Dr. Dona Shirleyho (Mahershala Ali), vysoko vzdelaného pianistu afroamerického pôvodu. Dvaja úplne odlišní ľudia sa tak spolu vydávajú na dvojmesačné koncertné turné do miest na juhu, kde je rasizmus ešte hlbšie zakorenený.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si aj vy túto interesantnú fotogalériu. Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi.

INTERESANTNÁ FOTOGALÉRIA: Takto vyzeralo humenské námestie pred mnohými rokmi
6
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM