Ondrej Petričko Krimi

Zronený otec utopenej Ivanky (†4): Do posledných chvíľ sme verili, že žije!

V protipožiarnej nádrži v Zemplínskej Teplici (okr. Trebišov) našli v stredu ráno nehybné telíčko malej Ivanky (†4). Tá by mala v nedeľu piate narodeniny. Rodičia ju ešte predtým chceli dať pokrstiť. Namiesto toho musia chystať pohreb.

Ilustračný obrázok k článku Zronený otec utopenej Ivanky (†4): Do posledných chvíľ sme verili, že žije!
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó k pátracej akcii došlo na základe oznámenia 37-ročného obyvateľa Zemplínskej Teplice, ktorého dcérka v pondelok okolo 18.00 h odišla spred jeho domu, kde sa hrala, smerom do lesa a odvtedy ju nikto nevidel. Dievčatko našli už bez známok života. „Privolaná lekárka na mieste nezistila žiadne zavinenie smrti inou osobou. Ako príčinu úmrtia uviedla smrť utopením a nariadila vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu,“ uviedol hovorca. Poverený príslušník policajného zboru už začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

V nedeľu by mala narodeniny

Rodičia stratenú Ivanku hľadali hneď ako zistili, že sa nevrátila domov. Na najhoršie nechceli ani pomyslieť. „Nevieme, čo sa presne stalo. Ivanka sa hrávala len pred domom a k nádrži nikdy nechodila. Keď sa však moja neter Sára vrátila domov sama, ihneď sme ju všetci začali hľadať,“ povedal otec dievčatka pre portál čas.sk. V požiarnej nádrži medzi odpadkami ju utopenú našli až ráno. Ako dodal otec, do poslednej chvíle verili, že ich dcérka žije. Podľa informácií čas.sk by mala Ivanka v nedeľu narodeniny. Rodičia ju chceli ešte predtým pokrstiť. Namiesto toho musia chystať pohreb.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM