Rôzne

Zoznámte sa s nimi: Toto sú naj podujatia, ktoré ponúka víkend v Humennom

Zoznámte sa s nimi aj vy. Prinášame vám náš výber naj podujatí aktuálneho víkendu v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s nimi: Toto sú naj podujatia, ktoré ponúka víkend v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Humenné – West Ham

Na humenskom futbalovom štadióne sa v sobotu uskutoční medzinárodný prípravný zápas A-mužstva FK Humenné s anglickým West Ham United U 23, ktorý do nášho mesta zavíta v rámci sústredenia na Slovensku. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 16:30 hod.

SK Hity – RETRO Párty

V History Art & Music Clubu si môžete v sobotu užiť legendy slovenskej pop music, ktorých hity budú znieť klubom a uvidíte ich aj na plátne vo forme videoklipov. Ako dopĺňajú organizátori, vítané je retro oblečenie :). Začiatok o 21:00 hod.

Loli paradička

Kino Fajn dáva v sobotu aj v nedeľu, vždy o 19:30 hod., romantickú komédiu z východného Slovenska Loli paradička. Popis: Východ, láska, peňeži. Romantická komédia o láske dvoch „nešťastníkov“ z východného Slovenska. Smiešno-smutný príbeh o nádeji a trpkosti života. Keď sa Milan, jarmočný predavač cukroviniek, dozvie, že Veronka mu ukradla dva turecké medy, pretože bola hladná, zľutuje sa nad ňou a kúpi jej obed. Veronka sa chce Milanovi odvďačiť a ponúkne sa mu za predavačku do stánku. Medzi oboma to zaiskrí a po búrlivej noci v lacnej ubytovni na okraji mesta sa do seba zaľúbia a začnú si plánovať spoločný život. Veronke pritom neprekáža, že Milan nemá nohu. Milanovi zasa neprekáža, že Veronka je Rómka. Prijme však takúto „nekonvenčnú“ dvojicu aj spoločnosť? Podarí sa Milanovi a Veronke obhájiť svoju lásku?

Geroc´k na námestí

V nedeľu si ku Fontáne lásky môžete prísť vypočuť kapelu Geroc´k, ktorá sa predstaví v rámci Kultúrneho leta 2019. Začiatok akcie je ako obvykle naplánovaný na 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste? Na Laboreckej ulici v Humennom pribudli nové parkovacie miesta.

OBRAZOM: Na Sídlisku III v Humennom pribudli nové parkovacie miesta
7
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM