Futbal

Známe futbalové mená na pôde Mestského úradu: Čo robili v Humennom Obšitník či Slovák?

Na pôde Mestského úradu v Humennom sa objavili bývalí futbalisti Samuel Slovák či Martin Obšitník. Teda mená futbalovej verejnosti dobre známe.

Ilustračný obrázok k článku Známe futbalové mená na pôde Mestského úradu: Čo robili v Humennom Obšitník či Slovák?
Zdroj: MsÚ Humenné

A okrem nich aj Martin Hasprún, Lukáš Benedik a Milan Lalkovič. Tí spolu s menovanými bývalými reprezentantmi Slovenska tvorili kontrolnú skupinu Slovenského futbalového zväzu (SFZ), ktorá sa v stredu na pôde miestneho Mestského úradu stretla so zástupcami FK Humenné.

„Kontrolná skupina SFZ sa v rámci stretnutia zaujímala o materiálnu, technickú a personálnu stránku nášho futbalového klubu, rovnako tak ako o infraštruktúru,“ uviedol manažér FK Martin Polák.

Podľa jeho slov vyjadrili spokojnosť k pripravenosti mládeže FK Humenné do ďalšej sezóny a presvedčenie o tom, že mládežnícke družstvá FK Humenné patria do 1. ligy, pod hlavičkou SFZ. Na stretnutí spoločne hľadali riešenie, ako mládežníkom ešte viac pomôcť a nasmerovať ich tým správnym smerom, aby v sezóne 2017/2018 hrali 1. ligu.

„Cieľom SFZ je totiž podporovať tie futbalové kluby, ktorých mládežnícke družstvá napredujú a majú stabilnú podporu mesta,“ poznamenal M. Polák.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM