Tomáš Šuhajda Rôzne

Známa aplikácia stanovila cyklo rekord na Hubkovej: Trúfate si prekonať tento čas?!

Hubková je obľúbenou lokalitou tunajších cyklistických nadšencov. Viete, aký najrýchlejší čas eviduje známa aplikácia na stúpajúcom úseku od parkoviska po točňu?

Ilustračný obrázok k článku Známa aplikácia stanovila cyklo rekord na Hubkovej: Trúfate si prekonať tento čas?!
7
Galéria

V okolí Humenného sa už naplno udomácnila jar a cyklistickí nadšenci vyťahujú svoje tátoše. Obľúbenou lokalitou pre tunajších cyklistov, hneď poruke, je Hubková. Mierne stúpajúci úsek od parkoviska po točňu prešli mnohí Humenčania už nespočetne veľa krát. Skúšali ste si však zmerať na tejto 4,4 kilometra dlhej trati svoj čas?

Dostupné sú zaujímavé porovnania a to vďaka svetoznámej mobilnej aplikácii Strava. Tá eviduje obrovské množstvo rôznych segmentov resp. úsekov, vrátane toho na Hubkovej. Jej používatelia okrem toho, že získajú údaje o svojej jazde, môžu sa porovnať s tými najlepšími na danom úseku.

Aký najrýchlejší čas bol teda doposiaľ zaznamenaný a zverejnený v uvedenej aplikácii na úseku Hubková – od parkoviska po točňu? 11 minút a 38 sekúnd. A to je veru výkon, ktorý bežný rekreačný cyklista len tak ľahko zrejme neprekoná. Alebo trúfate si? :)

Pre zaujímavosť, najrýchlejší čas v tomto roku na danom úseku s prevýšením 112 metrov a priemerným stúpaním 2,5% je podľa aplikácie 14 minút a 33 sekúnd. No a rečou aplikácie princezná tohto kopca a teda najrýchlejšia cyklistka zvládla trať za neuveriteľných 14 minút a 30 sekúnd. Druhá v poradí má čas rovných 19 minút.

FOTO: Hubková, od parkoviska po točňu. Za koľko to dáte na bicykli?
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM