Tomáš Šuhajda Rôzne

Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Humennom môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na podujatia, ktoré sa dajú zažiť počas nastávajúceho víkendu v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Humennom môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend
Zdroj: Dnes24.sk

Millenium party a iné

Na úvod už tradične diskotékové tipy na piatok. V Arena Night Clube je pripravená Millenium party a DJ Beat. Púšťať sa budú hity z rokov 2000 až 2009. V Dancing Bar Hell na vás čaká akcia Summer sounds, za mixovacím pultom bude stáť DJ N3RO. Do tretice, v Crazy Bare vám bude do tanca hrať kapela Song.

Karpatská kraslica

Štvrtkom sa vo Vihorlatskom múzeu, teda v kaštieli, začína tradičná a obľúbená výstava Karpatská kraslica. Všakovako vyzdobené veľkonočné vajíčka si môžete prísť pozrieť aj cez víkend v čase od 13:00 do 17:00. V pracovných dňoch od 8:00 do 17:00. Výstava potrvá do 8. apríla.

Aj muži majú svoje dni

Dom kultúry privíta slovenské herecké hviezdy. V sobotu o 19:00 je na programe divadelná komédia Aj muži majú svoje dni. Hrajú: Branislav Deák, Ján Jackuliak / Marián Mitaš, Gregor Hološka, Milan Bahul. Réžia: Milan Mňahončák. Vstupné: 13 eur.

Porozumieť ženám? Nemožné(?). Nahliadnite za oponu večných mužských únikov a priblížení sa svetu žien a riešenia dilemy: s nimi alebo bez nich? Rozohrané situácie prinesú množstvo zábavných momentov, nečakaných zvratov a zápletiek a možno aj odpoveď na otázku, či je vôbec možné žiť bez žien a ich večných mánií. Štyria sexi muži ponúkajú svoj návod.

Červený kapitán

Z kinových tipov dávame do pozornosti detektívny thriller. V piatok a v nedeľu o 19:30 budú v miestnom Kine Fajn dávať Červený kapitán. Vstupné: 4 eurá.

Drsná detektívka podľa slovenského knižného fenoménu – Dominika Dána. Po viac ako 700-tisícoch predaných kníh prichádza očakávaný film inšpirovaný skutočnými udalosťami. Je rok 1992 a Československo sa rozpadáva. Detektív Krauz z Oddelenia vrážd sa dostáva k prípadu umučeného kostolníka. Jeho smrť mala ostať tajomstvom, ale klinec zatlčený v lebke núti Krauza pátrať aj napriek všetkým varovaniam. Pravdu o prepojení ŠtB a Cirkvi svätej môže priniesť len muž prezývaný Červený kapitán. Stretnutie s týmto „expertom na finálne výsluchy“ ale málokto prežije…

Deň hvezdární a planetárií

Vihorlatská hvezdáreň v spolupráci s radnicou pripravila na nedeľu v rámci Dňa hvezdární a planetárií takýto program:

  • 09:00–11:30 – Astrorozprávky pre najmenších – aula hvezdárne
  • 13:30–15:00 – Teleskopické pozorovanie aktivity Slnka – terasa hvezdárne
  • 17:00–19:00 – Prezentácia astronomických programov – aula hvezdárne
  • 19:00–20:00 – Teleskopické pozorovanie objektov nočnej oblohy (len v prípade bezoblačnej oblohy) – terasa hvezdárne

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM