Rôzne

Zimný štadión v Humennom bude tento víkend dejiskom zemplínskeho derby i akcie pre deti

Premýšľate, ako naložiť s týmto víkendom v Humennom? Nechajte si poradiť našimi tradičnými tipmi na podujatia v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Zimný štadión v Humennom bude tento víkend dejiskom zemplínskeho derby i akcie pre deti
Zdroj: Dnes24.sk

ŠK Gymnázium Humenné vs. VK Junior 2012 Poprad

Zatiaľ si počínajú stopercentne. Volejbalistov ŠK Gymnázium Humenné čaká ďalší dvojzápas 1. ligy mužov, skupiny východ. Na domácej pôde sa v sobotu predstavia proti tímu z Popradu. Začiatok prvého zápasu je o 10:00 hod. (2. zápas 12:00 hod.).

HC 19 Humenné vs. HK 2016 Trebišov

6 zápasov, 18 bodov. Ani jediné zaváhanie. Taká je bilancia HC 19 Humenné v novej druholigovej sezóne. Vo svoj poslednom vystúpení rozstrieľali béčko Liptovského Mikuláša na jeho ľade 11:0. V sobotu privítajú doma Trebišov. Úvodné buly o 17:30 hod.

Deti na hokej

V nedeľu od 14:45 hod. sa na zimnom štadióne uskutoční náborová akcia Deti na hokej. Určená je pre deti od 5 do 10 rokov. Najväčšou atrakciou bude maskot MS v ľadovom hokeji medveď Macejko. Viac info tu.

Amnestie

Kino Fajn premieta v nedeľu od 19:30 hod. česko-slovenskú drámu Amnestie. Popis: Film AMNESTIE sa okrem príbehu troch rodín zasiahnutých komunistickou perzekúciou, venuje aj vzbure väzňov v Leopoldove, ktorá si vyžiadala vojenský zákrok. Vzbure predchádzali široké amnestie Václava Havla, ktoré udelil v januári 1990, len pár dní po svojom zvolení za československého prezidenta.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Videli ste ich? Fotky, ktoré vyvolávajú spomienky. Zachytili asanáciu a výstavbu mesta Humenné.

Fotky, ktoré vyvolávajú spomienky: Zachytili asanáciu a výstavbu mesta Humenné
8
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: iliustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM