Rôzne

Zažite posledný mesiac roka v Humennom zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

December, to je mesiac, ktorý má svoje čaro. A zažiť sa dajú aj všakovaké zaujímavé akcie. V Humennom sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme päticu z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zažite posledný mesiac roka v Humennom zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Zdroj: TASR

Vianočný koncert Elánu

Začíname tým najhorúcejším. Už totiž túto stredu 2. decembra prídu do Humenného legendárni Elánisti. Vrátia sa tak do mesta kde vojenčili, aby v miestnej športovej hale odohrali svoj vianočný akustický koncert. Začína o 19:00.

Šmolkovia v Humennom

Vianočné podujatia celkom pochopiteľne nebudú v Humennom len pre dospelých. 8. decembra je v športovej hale na programe Rozprávkoland a v hlavnej úlohe sa predstavia nikto iný ako Šmolkovia.  Tanečno-hudobná šou sľubuje plno svetelných efektov, tanečných vystúpení a obľúbených šmolko hitov, preložených a prespievaných do slovenčiny. Začiatok podujatia je o 17:00.

Koncert Heleny Vondráčkovej

10. decembra sa začiatkom o 19:00 sa v našom meste uskutoční vianočný koncert českej megahviezdy Heleny Vondráčkovej a Charlie Bandu. Dejiskom bude taktiež miestna športová hala.

Vianočné trhy

Tradične len pár dní pred Štedrým dňom sa tu uskutočnia Vianočné trhy. Tohtoročné sú na programe 18. – 19. decembra. Ich súčasťou bude aj kultúrna vložka. Vystúpiť sem príde Ochotnícke divadlo VIDI z Vinného. Tešiť sa môžete na Betlehemský príbeh ale i rozprávku o Dvanástich mesiačikoch. Skupina Porubľanka z Vyšnej Poruby vyčarí pravú vianočnú atmosféru koledami.

Silvester s Iné Kafe

Okrem DJ Gabriella či S.P.L.N. sa Humenčanom na námestí predstaví počas silvestrovskej noci aj Iné Kafe. Začiatok tohto mini koncertu je naplánovaný na 23:00, pričom samotný program na námestí pred Domom kultúry sa začína o hodinu skôr. 

Do výberu sme nezaradili vianočný koncert Kandráčovcov, nakoľko web Mestského kultúrneho strediska (MsKS) avizuje, že je vypredané…

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM