Rôzne

Zapisujte do kalendára: TOP akcie, ktoré nás v Humennom čakajú do konca roka

Vybrali sme podujatia, ktoré sa ešte do konca roku 2018 v našom meste uskutočnia a ktoré sú zároveň podľa nás tie najzaujímavejšie. Zoznámte sa s nimi aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Zapisujte do kalendára: TOP akcie, ktoré nás v Humennom čakajú do konca roka
Zdroj: Dnes24.sk

Ego

Po vypredanej jarnej šou v rámci Precedens Tour sa do humenského Arena Night Clubu vráti slovenský raper Michal “EGO” Straka. Ak zvyknete počúvať jeho debutový album alebo ďalšie novinky, ktoré odvtedy vyšli tak pamätajte, že tu vystúpi 16. novembra.

Katapult – Šťastné narodeniny

Kto by túto legendárnu českú kapelu nepoznal. A svojich 40 rokov existencie oslávi aj v Humennom a to konkrétne 23. novembra koncertom v Dome kultúry. Fanúšikovia si počas dvojhodinového koncertu prídu na svoje, v playliste na nich čakajú takmer všetky veľké hity.

Zuzana Smatanová

Jedna z najpopulárnejších speváčok na Slovensku Zuzana Smatanová, ktorú akiste netreba bližšie predstavovať, sa 25. novembra predvedie Humenčanom a spol. Naplánovaný je jej koncert taktiež v Dome kultúry.

Vianočné trhy

Málokto nemá rád ich atmosféru. Ani tento rok nebudú v Humennom chýbať Vianočné trhy. Pôjde už o ich XXIII. ročník. A uskutočnia sa v dňoch 6. a 7. decembra 2018.

DJ EKG

Podľa mnohých najžiadanejší a najobľúbenejší slovenský dídžej. A 25. decembra bude baviť v Humennom, prítomných v Arena Night Clube. Podľa organizátorov vás čaká v prvý deň vianočný neopakovateľný zážitok… O support sa tradične postará Folly.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM