Rôzne

Zapíšte si do kalendárov: Naj akcie, ktoré do konca týždňa prebehnú v Humennom

Preštudujte si ich aj vy. Toto sú naj podujatia, ktoré do konca tohto týždňa môžete zažiť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Zapíšte si do kalendárov: Naj akcie, ktoré do konca týždňa prebehnú v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: ABBA Mania Tour

Do Mestskej športovej haly si budete môcť prísť v utorok o 19:00 hod. vychutnať šou v podaní jedného z najlepších The Tribute Band-ov ABBY na svete – ABBA STARS s live bandom, ktorí naživo zahrajú a zaspievajú tie najväčšie hity legendárnej skupiny ako Mama Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, Waterloo až po Thank You For The Music.

Utorok: Silné reči

History Art & Music Club bude v utorok od 19:00 hod. hostiť úspešnú a žiadanú stand-up comedy show Silné reči. Humenčania a spol. sa môžu tešiť na komikov Gaba Žifčáka, Simonu, Mateja Adamyho či Mariána Psára.

Pia/Sob/Ned: Mia a biely lev

V piatok, sobotu a nedeľu, vždy o 17:30 hod., dáva Kino Fajn francúzsku rodinnú snímku Mia a biely lev. Popis: Rodinné dobrodružstvo o dievčati a jej priateľstve s bielym levom. Jedenásťročná Mia dostane malého bieleho leva a stanú sa z nich nerozluční kamaráti. Keď ale trochu podrastú a prestanú byť mláďatá, musia spolu utiecť do africkej divočiny, aby vzácne zviera zachránili pred lovcami trofejí.

Piatok: Československé hity

V piatkovú noc sa môžete prísť zabaviť aj do Mega Night Clubu, kde sa predvedie DJ Toffy. No a na svoje si prídu milovníci československej komerčnej hudby, ale aj milovníci modernej slovenskej hudobnej produkcie.

Sobota: Komajota

V sobotu o 20:30 hod. sa v History Art & Music Clube koná koncert známej slovenskej kapely Komajota. Tá sa predstaví s novou šou. Organizátor avizuje hlboké texty, výbornú, zaujímavú hudba a novinky z nového albumu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Neprehliadnite pekné jarné výjavy z nášho mesta zachytené v tomto krátkom videu.

Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM