Hokej

Západ vs. Východ: Hokejový zápas hviezd s účasťou Humenného, kedy a kde?

Klub MHK Humenné štartuje od novej sezóny v prvej hokejovej lige a k nej bude túto sezónu patriť i historicky prvý zápas hviezd. Prečítajte si, kde a kedy sa uskutoční a podľa akého kľúča sa budú vyberať hráči do tímov Východu a Západu.

Ilustračný obrázok k článku Západ vs. Východ: Hokejový zápas hviezd s účasťou Humenného, kedy a kde?
Zdroj: TASR

Zápas hviezd prvej hokejovej ligy sa v tejto sezóne uskutoční 30. januára v Detve. Rozhodlo sa o tom na štvrtkovom zasadnutí Združenia oddielov a klubov 1. hokejovej ligy, ktoré sa konalo v Hronseku.

Okrem samotného súboja Východ vs. Západ sa pod Poľanou uskutočnia aj individuálne súťaže a autogramiáda. Záštitu nad historicky prvým podujatím tohto druhu prevzali Slovenský zväz ľadového hokeja a vedenie 1. hokejovej ligy.

O obsadení hráčov do jednotlivých mužstiev rozhodnú diváci hlasovaním na internetovom portáli prvaliga.sk, z ktorého vzíde zloženie dvoch formácii výberu Východ aj Západ, vrátane jedného brankára každého tímu. Ďalšie dve formácie nominujú funkcionári klubov a SZĽH.

Mužstvo Západu povedie dvojica Róbert Spišák (Liptovský Mikuláš), Svätopluk Kosík (Senica) a Východ nastúpi pod taktovkou tandemu Anton Tomko (Bardejov), Miroslav Ihnačák (Detva).

Západ: Senica, Nové Zámky, Topoľčany, Trnava, Považská Bystrica, Liptovský Mikuláš

Východ: Bardejov, Humenné, Prešov, Spišská Nová Ves, Michalovce, Detva

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM