Tomáš Šuhajda Futbal

Začína sa jarná časť tretej futbalovej ligy: Fanúšikovia veria v postup ŠK Futura!

Futbalisti ŠK Futura Humenné privítajú v sobotu o 14:30 na domácom štadióne Trebišov. Zemplínskym derby tak odštartujú jarnú časť. Pripomíname, že po tejto sezóne dôjde k reorganizácii futbalových súťaží na Slovensku a z tejto tretej ligy postupuje až 6 tímov!

Ilustračný obrázok k článku Začína sa jarná časť tretej futbalovej ligy: Fanúšikovia veria v postup ŠK Futura!
Zdroj: Dnes24.sk

A medzi nimi by fanúšikovia radi videli klub ŠK Futura Humenné. Ten sa po jesennej časti nachádza na 8. mieste a len 3 body ho delia od šiesteho celku, ktorým je práve Trebišov!

„Veríme, že chlapci to zvládnu a postúpime do 2. ligy, je to jedinečná príležitosť," hovorí jeden zo zakladajúcich členov humenského fanklubu Tomáš Marcinov.

Naráža pritom na fakt, že po reorganizácii futbalových súťaží na Slovensku sa bude druhá najvyššia súťaž deliť na východ a západ, obe skupiny budú mať po 12 mužstiev. Zo súčasnej tretej ligy východ tak túto sezónu postupujú šiesti.

„Nebudeme chýbať na žiadnom domácom zápase, chystáme aj výjazdy do Vranova a do Košíc. Tím má na to, aby sa dostal medzi šiestich postupujúcich, pomôcť sa budeme snažiť aj my,“ uviedol za fans Tomáš Marcinov.

Čo sa týka nových mien v kádri, na poste brankára pribudol Pillár, do poľa navrátilci Jakubčo a Mihok no a na súpiske sa nachádza aj legionár z Ukrajiny Lovska.

Príďte v sobotu pred hokejovým finále alebo pred volejbalom povzbudiť aj hráčov ŠK Futura o 14:30 na futbalový štadión!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM