Rôzne

Zachránili ich pred utopením. Rozkošné šteniatka hľadajú nové domovy! FOTO

Je ich sedem- Fabia, Fairy, Felice, Fiona, Folly, Falko, Felix. A život sa od začiatku s nimi príliš nemazná. Tieto nemé tvory boli zachránené pred utopením. Teraz sa nachádzajú hneď pri Humennom a hľadajú si nové domovy. Pomôžme im.

Ilustračný obrázok k článku Zachránili ich pred utopením. Rozkošné šteniatka hľadajú nové domovy! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Občianske združenie (OZ) Pomoc Psom hľadá nové domovy pre 7 šteniatok zachránených pred utopením. Šteniatka sa momentálne nachádzajú v nevykurovaných priestoroch v Mysline. Súrne tak potrebujú nové domovy.

Medzi siedmimi šteniatkami sa nachádza 5 feniek- Fabia, Fairy, Felice, Folly. Dopĺňajú ich ešte Falko a Felix. Sú to kríženci, v dospelosti stredného vzrastu. Majú 2 až 3 mesiace a všetky sú hravé a prítulné. Znesú sa taktiež s inými psíkmi a zvyknuté sú dokonca aj na mačky či kozu :).

V prípade záujmu o adopciu sa podpisuje adopčná zmluva a platí sa adopčný poplatok 30 eur. Všetky šteniatka sú vakcinované a budú čipované. Kastrácia fenky sa vykonáva po prvom háraní. V prípade záujmu o adopciu použite tieto kontakty: +421 910 161 789, ozpomocpsom(za­vináč)gmail.com.

Zdieľajte.

zdroj a foto: OZ Pomoc Psom

Týchto 7 rozkošných šteniatok potrebuje súrne nový domov!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM