Správy

Výtlky musia počkať: Koronavírus vyradil zamestnancov Technických služieb v Humennom

Práceschopní zamestnanci aj naďalej zabezpečujú nevyhnutné práce. Chýba im však 19 ľudí.

Ilustračný obrázok k článku Výtlky musia počkať: Koronavírus vyradil zamestnancov Technických služieb v Humennom
Zdroj: TASR/František Iván

Technické služby (TS) mesta Humenné evidujú v aktuálnej pandemickej situácii 19 karantenizo­vaných zamestnancov. Ako na internetovej stránke mesta informoval riaditeľ TS Milan Kuruc, práceschopní zamestnanci aj naďalej zabezpečujú nevyhnutnú údržbu verejného priestranstva.

„Prioritne je zabezpečený odvoz komunálneho odpadu, zber biologicky rozložiteľného odpadu a výrub stromov, ktorý sa končí na budúci týždeň. Na toto obdobie sme vylúčili opravu ciest a chodníkov,“ uviedol s tým, že ak si to bude situácia vyžadovať, čistenie mesta strojmi budú TS realizovať aj v nočných hodinách. Pokračovať v opravách miestnych komunikácií predpokladá Kuruc už od budúceho týždňa, keď sa má niektorým pracovníkom skončiť karanténa. „Pevne verím, že aj po víkende ostaneme na takomto stave,“ podotkol.

Veľkokapacitné kontajnery na zabezpečenie jarného upratovania avizujú TS rozmiestniť v rámci mesta v utorok 6. apríla. „Presný rozpis bude pre obyvateľov zverejnený na webovej stránke,“ doplnila Veronika Lattová z tlačového referátu mestského úradu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z východného Slovenska

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM