Rôzne

Výstavba ihriska s umelou trávou je vo finále: Hotové má byť do konca októbra

Vedľa hlavného ihriska v humenskom futbalovom areáli na Chemlonskej ulici vyrastá tréningové, ktoré bude mať umelý trávnik. Aký je aktuálny stav prác?

Ilustračný obrázok k článku Výstavba ihriska s umelou trávou je vo finále: Hotové má byť do konca októbra
Zdroj: Dnes24.sk

1. Humenská začala na stavenisku v predchádzajúcich dňoch s osadzovaním záhonových betónových obrubníkov a v tých nasledujúcich bude pokračovať v pokládke obrubníkov a zhotovovať tiež bude dosky pod striedačky náhradníkov a tribúny. Pre spravodajský portál Humenné 24 to uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

„Súbežne s 1. Humenskou bude v týchto dňoch vysúťažená firma vykonávať montáž postrekovačov so vstavaným elektromagnetom, po osadení ktorých bude pokračovať so zhutnením celej pláne a návozom poslednej vrstvy podložia a štrkodrvy,“ priblížila ďalej Dochánová.

Doplnila, že po kompletnom vytvorení podložia bude zrealizovaná pokládka umelého trávnika a na upravenej ploche sa zhotovia potrebné čiary futbalového ihriska.

„Predpoklad ukončenia prác je koniec októbra,“ uzavrela popis aktuálneho stavu prác s informáciou, ktorá iste zaujíma nejedného futbalového fanúšika.

Výstavba tohto ihriska sa natiahla po tom, čo novozložený mestský parlament v januári 2019 rozhodol, že by nemala byť realizovaná bez osvetlenia, zavlažovania, respektíve chladenia a oplotenia a tieto aktivity zapracoval do tohtoročného plánu investičných akcií mesta.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Zaregistrovali ste? Plavci z Humenného na medzinárodných pretekoch pod Tatrami sa nestratili a vyplávali niekoľko medailí.

FOTO: Plavci z Humenného na medzinárodných pretekoch pod Tatrami
5
Galéria
Zdroj: PK Chemes Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM