Hokej

Vyrastie v Humennom nový Šatan? Mládež posilnili hráči z A-mužstva!

Posily z A-mužstva MHK Bemaco Humenné na mládežníckom ľade! Mládežnícke kategórie hokejovej predprípravky (prváci – tretiaci) a prípravky (4. – 5.), ktoré dlhodobo pociťovali nedostatok trénerov, sa posilnili o hráčov z Á-čka.

Ilustračný obrázok k článku Vyrastie v Humennom nový Šatan? Mládež posilnili hráči z A-mužstva!
Zdroj: Dnes24.sk

K trénerom P. Mižákovi a Kardohelimu (tréner A-mužstva), ktorý sa podujal na výpomoc pri mládeži, sa pridali aj hráči z Á-čka. Svojimi skúsenosťami z extraligy a 1. ligy by mali mladým hráčom odovzdať nielen základy hokejovej abecedy, ale vštepovať im aj dôležitú vlastnosť športovca – bojovnosť.

Mladé humenské talenty tak majú možnosť vidieť svojich trénerov aj priamo na zápasoch 2. ligy. Získavať skúseností od aktívnych hráčov ako sú Marek Mach, Richard Ficko či brankár Imrich Petrík je pre chlapcov možno tá najväčšia motivácia, ktorú môžu vo svojich hokejových začiatkoch získať.

Hľadajú sa ďalšie humenské talenty!

Humenský klub rozbieha aj nové nábory chlapcov vo veku 5 – 11 rokov, stačí, ak rodič príde s chlapcom na hokejový štadión v čase tréningu kategórie 0–3 (pondelok 16:30 a štvrtok 17:00).

Tréningy sú pre začínajúcich hokejistov bezplatné a na začiatok sa nájde aj základná hokejová výstroj. S hokejom sa začína pomerne v mladom veku, lebo je to jeden z najnáročnejších športov, ale aj najkrajších

Zdroj, foto: Milan Fonfer

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM