Rôzne

Vybrali sme top podujatia: Uskutočnia sa v Humennom a práve tento týždeň

Pozrite si redakčný výber top podujatí, ktoré sa uskutočnia počas tohto týždňa v našom meste. Na ktorom z nich nebudete chýbať ani vy?

Ilustračný obrázok k článku Vybrali sme top podujatia: Uskutočnia sa v Humennom a práve tento týždeň
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Silvester na námestí

V pondelok od 22:00 hod. sa začne silvestrovský program na námestí pri Dome kultúry a ako sme vás už informovali, predstavia sa dídžej Milan Lieskovský, speváčka Dominika Mirgová či hudobná skupina HurCare a chýbať nebude ohňostroj. Viac informácií nájdete tu.

Streda: Bohemian Rhapsody

Ak ste ho stále nevideli, tak túto stredu to môžete zmeniť. Kino Fajn dáva o 19:30 hod. životopisný film Bohemian Rhapsody. Popis: Queen. Jediné, čo je pozoruhodnejšie ako ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody popisuje hudobnú dráhu a jedinečnú životnú a umeleckú kariéru Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Štvrtok/Piatok: Prázdninové harašenie

Počas prázdnin pripravilo Mestské kultúrne stredisko pre deti nad 7 rokov program s názvom Prázdninové harašenie. Uskutoční sa vo štvrtok aj v piatok, vždy o 10:00 hod. V prvý deň sa budú vyrábať fašiangové masky, v ten druhý zdobiť perníky.

Nedeľa: Hokej

Ak sa situácia berúc do úvahy známe okolností opäť nezmení, hokejisti MHK Humenné by mali v nedeľu nastúpiť na domácom zimnom štadióne proti aktuálne druhému celku tabuľky HK Martin. Úvodné buly je naplánované na 17:30 hod.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si v galérii zimné obrázky z Humenného.

Vybrali sme sa do ulíc: Perinbaba dodala Humennému zimnú atmosféru
20
Galéria

Titulné foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM