Tomáš Šuhajda Tlačové správy

Vyblýskané auto aj bez neustáleho umývania? Zájdite SEM a nechajte si ho špeciálne ošetriť

Počuli ste už o NANO ochrane? Táto povrchová úprava dodáva jedinečné vlastnosti. Využiteľná vo viacerých oblastiach vrátane auto-moto. Nechajte svojho tátoša vyniknúť a predĺžte aj život jeho karosérii. Zájdite v Humennom na Čapajevovu...

Ilustračný obrázok k článku Vyblýskané auto aj bez neustáleho umývania? Zájdite SEM a nechajte si ho špeciálne ošetriť
Zdroj: Dnes24.sk

Práve tam totiž nájdete Detailing Carwash – ručnú autoumyvárku. Ako prví sa v našom okolí podľa slov majiteľa Petra Ščerbanovského špecializujú na impregnáciu a ošetrenie materiálov nano ochrannou vrstvou. Tá sa využíva na ochranu povrchov produktov. „Povrchová úprava dodá jedinečné vlastnosti. Impregnovaný povrch sa stane hydrofóbnym, olejofóbnym a prejaví sa efekt „ľahkého čistenia“ bez použitia čistiacich prípravkov. Ošetrený povrch redukuje výskyt baktérii, plesní a machov. Nepriľnavé vlastnosti vode odolného povrchu značne znížia frekvenciu upratovania, používanie chémie, ušetria tým čas a chránia životné prostredie,“ vysvetľuje Ščerbanovský.

Zdôraznil, že takto ošetrený povrch je odolný voči ultrafialovému žiareniu, čo zabezpečí jeho dlhú životnosť. „Nano technológia a jej produkty na úpravu povrchov majú možnosti použitia v princípe bez hraníc. Je možné ju využiť takmer vo všetkých oblastiach ako auto-moto, textil a obuv, interiér a exteriér domov a budov, historické pamiatky, verejné priestory, nemocnice, hromadná doprava, priemyselné využitie pri výrobe alebo údržbe čistoty…“ vymenováva majiteľ autoumývarky s tým, že výdrž takto ošetrených povrchov je trvácna aj niekoľko rokov.

Detailing CarWash sa zameriava nielen na dôkladné čistenie exteriérov a interiérov automobilov, ktoré je vykonávané výlučne ručne s dôrazom na detail. Autoumývarka ponúka okrem základného umývania exteriéru, odstraňovania škrabancov či ošetrovania spomínanými nano produktami aj hĺbkové tepovanie interiéru, starostlivosť o kožu a mnohé iné služby pre vášho tátoša.

„Zákazníci sa u nás objednávajú osobne na prevádzke alebo telefonicky na čísle 0949 051 451, pripadne prídu prekonzultovať potreby, radi ich privítame a poradíme,“ doplnil Peter Ščerbanovský. Viac info nájdete aj na fanpagi Facebook.com/De­tailing Carwash – Ručná autoumyvárka Humenné.

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Detailing Carwash - Ručná autoumyvárka Humenné
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM