Rôzne

Výberový PREHĽAD: Čo môžete počas víkendu a vianočných sviatkov zažiť v Humennom?

Aké zaujímavé podujatia môžete počas aktuálneho víkendu a vianočných sviatkov zažiť v našom meste? Tu je výber našich tipov...

Ilustračný obrázok k článku Výberový PREHĽAD: Čo môžete počas víkendu a vianočných sviatkov zažiť v Humennom?
Zdroj: Dnes24.sk

Sobota: Futsalová liga

Mestská futsalová liga pokračuje piatym kolom, ktoré sa ale namiesto nedele odohrá tentoraz v sobotu. Ako tradične, hrá sa v športovej hale, pričom zápasy tretej ligy začínajú od 8:00 hod., druhá liga štartuje o 11:55 hod. a prvý zápas prvej ligy sa začne o 15:50 hod.

Nedeľa: Adventná nedeľa

Posledná štvrtá adventná nedeľa prinesie so sebou aj posledný diel kultúrneho podujatia pri Fontáne lásky. V čase ako zvyčajne a teda od 15:00 hod. vystúpi Mužská spevácka skupina Parobčaci.

Nedeľa: Do plaviek!

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 hod. francúzsku komédiu Do plaviek! Popis: Keď depresívny Bertrand trpiaci krízou stredného veku, odpovie na inzerát, ktorý hľadá nového člena do družstva mužského synchronizovaného plávania (áno, máme na mysli mužské akvabely) netuší, že v amatérskom družstve nájde nielen priateľov, ale i novú chuť do života. Komédia nielen o tom, ako dlho musíte zadržať dych, aby ste prežili život.

Utorok: DJ EKG

Podľa mnohých najžiadanejší a najobľúbenejší slovenský dídžej. A v utorok 25. decembra bude baviť prítomných v humenskom Arena Night Clube. Podľa organizátorov vás čaká v prvý deň vianočný neopakovateľný zážitok… O support sa tradične postará Folly.

Streda: Retro-Funk párty

V Castle Music Clube sa na Štefana a teda v stredu 26. decembra predstavia Funky Monkeys Djs, a prítomných budú baviť celú noc disco, funky, retro hudbou. Na programe v tomto klube totiž bude Štefanská Retro-Funk párty.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Mimochodom, postrehli ste, že v Humennom už je k dispozícii nové parkovisko? Pozrite si pripojenú fotogalériu.

Dobrá správa pre vodičov v Humennom: Pozrite si FOTO nového parkoviska
10
Galéria

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM