Tomáš Šuhajda Rôzne

Vyberiete si z nich? TOP 5 tohtotýždňových akcií, ktorých dejiskom bude Humenné

Nevynechajte tradičné čítane na úvod týždňa a teda výber top akcií, ktoré sa počas najbližších dní uskutočnia v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Vyberiete si z nich? TOP 5 tohtotýždňových akcií, ktorých dejiskom bude Humenné
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Utorok: SNOW FILM FEST 2019

V utorok od 18:00 hod. si môžete prísť do Kina Fajn vychutnať sériu dokumentárnych filmov o zimných športoch. SNOW FILM FEST je svojím rozsahom a návštevnosťou najväčšou akciou svojho druhu v Česku a na Slovensku.

Piatok: Katarínska párty

Ak dostanete chuť sa v piatkovú noc zabaviť vonku, možností je hneď niekoľko. Jednou z nich je Katarínska párty v Arena Night Clube, na ktorej bude návštevníkov zabávať trojica dídžejov – Drahosh, Elsy, Folly.

Piatok: Oldies diskotéka

Alebo napríklad Oldies diskotéka na tak trochu netradičnom mieste – v Eiffelku – Detskom zábavnom parku, kde vás podľa organizátorov čaká skvelá hudba, karaoke, hity 90-tych rokov a príjemná pohodová atmosféra.

Nedeľa: Štart Mestskej futsalovej ligy

V nedeľu štartuje prvým kolom ďalší ročník Mestskej futsalovej ligy. Dejiskom je ako tradične Mestská športová hala. Zápasy tretej ligy štartujú o 8:00 hod., druhá liga začína o 11:55 hod. no a začiatok prvého zápasu prvej ligy je naplánovaný na 15:50 hod.

Nedeľa: Adventný koncert

V nedeľu od 15:00 hod. sa na Námestí slobody pri Fontáne lásky uskutoční Adventný koncert. Predstavia sa Pupavienka zo ZŠ Pugačevova a Norbert Pompa.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Spoznávate ho? Pozrite si archívne fotky humenského námestia.

Spoznávate ho? Prinášame vám archívne fotky humenského námestia
10
Galéria
Zdroj: Dejiny Humenného, Fedič a kol.

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM