toš Rôzne

Výber parkovného v Humennom dočasne prerušili! Aký je dôvod?

Len pred pár dňami, prvého marca, bol v Humennom spustený nový systém spoplatnenia mestských parkovísk. A teraz? Výber parkovného dočasne prerušili!

Ilustračný obrázok k článku Výber parkovného v Humennom dočasne prerušili! Aký je dôvod?
Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval tlačový referát Mestského úradu v Humennom prostredníctvom webu humenskej samosprávy, výber parkovného na platených mestských parkoviskách bol dočasne prerušený.

Len prvého marca pritom začal platiť nový systém spoplatnenia týchto mestských parkovísk.

„V zmysle nariadenia z Komisie dopravy a verejného poriadku Mestského zastupiteľstva (3.3.2020) sme museli výber poplatkov za parkovanie dočasne prerušiť. Dôvodom sú administratívne opatrenia, ktoré je potrebné ešte zrealizovať," uviedol na webe samosprávy riaditeľ Technických služieb mesta Humenné Milan Kuruc.

Tlačový referát doplnil, že ide o vypracovanie špeciálneho projektu na spoplatnené parkoviská, ktorý by mal byť dokončený v najbližších dňoch.

„Po jeho odovzdaní a schválení na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Humennom sa opätovne obnoví skúšobná prevádzka spoplatnenia dotknutých parkovísk v trvaní dvoch mesiacov, teda do 30. apríla 2020,“ uvádza sa na stránke humenskej radnice.

Chcete okrem regionálnych správ dostávať dôležité aktuálne informácie? Nájdete nás aj na FB Dnes24.

Foto: ilustračné, archív

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM