Rôzne

Výber na tento týždeň: NAJ podujatia, ktoré nás čakajú v Humennom

Oddýchnuť si či zabaviť sa v našom meste môžete počas tohto týždňa aj na rôznych podujatiach. Vybrali sme tie naj.

Ilustračný obrázok k článku Výber na tento týždeň: NAJ podujatia, ktoré nás čakajú v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Opera pod holým nebom

V utorok od 20:00 hod. bude humenský amfiteáter dejiskom slávnej talianskej opery Nabucco. V predstavení vystúpia špičkoví operní umelci z Talianska, Ruska, USA, Českej republiky a Bulharska. Zbor spolu s orchestrom tvorí takmer 120 účinkujúcich! V opere Nabucco zhudobnil Giuseppe Verdi biblický námet zo Starého zákona.

Streda: Deväťdesiate

V stredu o 19:30 hod. dáva humenské Kino Fajn americkú drámu s názvom Deväťdesiate. Popis: Americké predmestie 90-tych rokov. Trinásťročný Stevie tu žije so svojou matkou, ktorá ho vychováva sama a jeho agresívnym bratom. Netúži po ničom inom, iba utiecť a tak si zaobstará skateboard a pridáva sa k skupine skejterov. Práve jeho noví kamaráti mu pomáhajú prekonať smutnú realitu, zažíva tú prvé radosti a strasti dospievania. Film je režijným debutom amerického herca Jonaha Hilla.

Štvrtok: Silné reči

V History Art & Music Club sa opäť predvedú komici z úspešnej stand-up šou Silné reči. Návštevníkov čakajú vo štvrtok od 19:00 hod. dve hodiny plné zábavy. Do Humenného zavíta zostava Tomi Hudák, Jakub Lužina, Jakub Zitron a Joe Trendy.

Sobota: Humenné: Stropkov

V sobotu privíta aktuálne líder tabuľky tretej ligy Východ FK Humenné mužstvo, ktorému patrí siedma priečka a teda MŠK Tesla Stropkov. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:30 hod.

Nedeľa: Deň sv. Huberta

Zaujímavé podujatie sa bude v nedeľu konať v kaštieli a to Deň sv. Huberta. Tešiť sa môžete napríklad na sokoliarov, trubačov, poľovné, psy, vábenie zvery, cimbalovú hudbu Primáš a nebudú chýbať atrakcie pre deti, vrátane jazdy na koni. Viac sa dočítate tu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

A ak by ste chceli vyraziť do prírody, zaujímavým tipom pre vás môže byť Beňatina, ktorá je po novom turisticky atraktívnejšia. Pozrite si fotogalériu.

Beňatinu urobili turisticky atraktívnejšou: Pozrite si to na FOTKÁCH
9
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM