Tomáš Šuhajda Rôzne

Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Ponuka akcií, ako ho prežiť v Humennom

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie, kam sa dá vyraziť počas nastávajúceho víkendu v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni sú predo dvermi, prichystajte sa na víkend: Ponuka akcií, ako ho prežiť v Humennom
Zdroj: Dnes24.sk

Pri pohľade von oknom sú plány mnohých jasné. Využiť počasie a vyraziť si do prírody. Avšak voľné chvíle v našom meste či v jeho blízkom okolí sa dajú stráviť nielen takouto vychádzkou. S čím to môžete skombinovať, prípadne nahradiť, sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

Kam v piatok večer?

Ak si chcete oddýchnuť a vyventilovať sa po pracovnom týždni, v meste bude živo vo viacerých podnikoch. Zo všetkých vyberáme dve akcie. V Music Cafe sa na saxofóne od 20-tej predstaví talentovaný Nikola Bankov, pripravená je Jazz Night. Ak si chcete zatancovať, v Arena Night Clube bude za mixovacím pultom stáť taktiež talentovaný mladík DJ Marko Mazág. Predstaví sa s novým projektom All Night Long – párty viacerých štýlov a toho najlepšieho z elektronickej tanečnej hudby.

ČO dávajú v kine

Sobota aj nedeľa budú z pohľadu Kina Fajn navlas rovnaké. Deň si tak môžete vybrať. O 15:30 sa bude premietať animovaná komédia Zootropolis – v sobotu v klasickom a v nedeľu v 3D formáte. O 17:30 je už na programe česká komédia Dvojníci. No a o 19:30 slovenská dráma Agáva.

Vyrazte si na výstavu

Čo tak dať si aj menšiu dávku kultúry? V Humennom si výstavu môžete vyberať. Tak napríklad. Vo výstavnej sieni Domu kultúry je k zhliadnutiu výstava ukrajinkých maliarov Oresta Tsyupka a Sergeja Galaya s názvom Hra farieb. V múzeu stále trvá výstava veľkonočných vajíčok Karpatská kraslica a okrem toho aj výstava Martina Demjana Krajina vo mne.

Futbalové derby

Cez víkend opäť pokračuje aj futbalové dianie v okolí nášho mesta. Hrajú sa zápasy prvej a druhej triedy. Okrem nich budú v okrese k videniu aj piatoligové zápasy Kamenica nad Cirochou – Soľ, derby Kochanovce – Jasenov a zápas Ptičie – Stakčín. Všetky sa hrajú v nedeľu od 15:30. Vyraziť môžete aj do štvrtoligového Pakostova, ktorý v rovnaký deň a v rovnakom čase privíta Medzilaborce.

Môže vás zaujímať:

Zažite apríl v Humennom naozaj zaujímavo: TOP 5 akcií, o ktorých by ste rozhodne mali vedieť

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM