Krimi

Vodička narazila v Humennom do piliera mosta: Toto ukázala dychová skúška!

Polícia informovala, že v Humennom došlo k dopravnej nehode a to na Staničnej ulici, pričom vodička narazila do piliera mosta.

Ilustračný obrázok k článku Vodička narazila v Humennom do piliera mosta: Toto ukázala dychová skúška!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, v stredu popoludní došlo k dopravnej nehode na Staničnej ulici v Humennom.

„57-ročná vodička z Kamenice nad Cirochou viedla osobné motorové vozidlo značky Citroen, kde po vyjdení z okružnej križovatky sa dostatočne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke, dôsledkom čoho narazila do piliera mosta,“ povedala Migaľová.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne, vodička bola po nehode podrobená dychovej skúške na zistenie požitia alkoholických nápojov. „Výsledok bol pozitívny, dosiahol hodnotu 1,07 mg/L etanolu na liter vydychovaného vzduchu. Opakovaná dychová skúška dosiahla hodnotu 1,16 mg/L,“ uviedla ďalej Migaľová.

Škoda na vozidle bola podľa polície vyčíslená na 1 500 eur.

„Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Humennom vodičke vzniesol obvinenie z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky,“ doplnila Migaľová.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM