Samospráva

Vodiči, dobrá správa: Na Komenského ulici pribudne odbočovací pruh

Počas prázdnin kľud, cez školský rok je to však úplne o inom. Komenského ulica v Humennom je vtedy známa prehustenou dopravou a pomôcť má odbočovací pruh.

Zdroj: Dnes24.sk

Mestskí poslanci v Humennom na minulotýždňovom rokovaní jednohlasne schválili odkúpenie pozemku od Prešovského samosprávneho kraja za symbolické 1 euro v prospech mesta Humenné. Jedná sa o pozemok nachádzajúci sa na Komenského ulici pri Gymnáziu arm.gen. L. Svobodu.

„Výstavbou odbočovacieho pruhu z Komenského na Mierovú ulicu sa vyrieši komplikovaná dopravná situácia v tejto lokalite. Územné rozhodnutie o stavbe bude vydané v najbližších dňoch po vypracovaní projektovej dokumentácie uloženia podzemného elektrického vedenia do chráničky káblov,“ uviedla Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

Ako môžete vidieť na pripojených záberoch, počas letných prázdnin je na tejto ulici takpovediac kľud. Počas školského roka sa však zvyknú na Komenského ulici vytvárať aj zápchy a to najmä ráno pri štarte vyučovania na tam sídliacich stredných školách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Prehustená doprava na Komenského ulici: Cestu rozšíria o odbočovací pruh
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM