Tomáš Šuhajda Krimi

Vodiči, buďte v strehu: Na humenských cestách opäť akcia a možné prekvapenie domov

Dopravní policajti opäť na našich cestách. Pokračujú v novej taktike, keď vodičov pri porušení dopravného priestupku nemusia zastaviť hneď. Domov im ale môže prísť nemilé prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, buďte v strehu: Na humenských cestách opäť akcia a možné prekvapenie domov
Zdroj: Dnes24.sk

Dopravná akcia prebehne dnes 30. mája a to s cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ako aj zníženia počtu dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví.

Kontrola sa bude konať na území Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Humennom, v rámci kraja aj na územiach Okresného riaditeľstva PZ v Prešove či Bardejove a to za využitia inštitútu objektívnej zodpovednosti.

„Akcia bude zameraná na kontrolu dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlostí jazdy vozidiel, ako aj ďalších povinností vodiča,“ informoval Humenné24 hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.

Pri dopravnej akcii za využitia inštitútu objektívnej zodpovednosti sa musíte pripraviť na to, že sa môže stať, že ak pri porušení zákona nebudete zastavení priamo na ceste, príde vám zásielka domov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM