Rôzne

Vnútroblokový priestor na Ševčenkovej sa dočká revitalizácie. Pribudnú aj parkovacie miesta

V Humennom dôjde k zrevitalizovaniu vnútroblokového priestoru na Ševčenkovej ulici. Pribudnú tam aj nové parkovacie miesta.

Ilustračný obrázok k článku Vnútroblokový priestor na Ševčenkovej sa dočká revitalizácie. Pribudnú aj parkovacie miesta
Zdroj: MsÚ Humenné

Uplynulý týždeň sa predstavitelia humenskej radnice a technických služieb stretli s obyvateľmi Ševčenkovej ulice. Na stretnutí sa zaoberali plánovanou revitalizáciou priestorov a odvodnením nádvoria pri bytovom dome na Ševčenkovej ul. č. 6, 8 a 10. Spravodajský portál Humenné 24 o tom informovala Michaela Dochánová z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom.

„V prvej časti sa bude riešiť odvodnenie plochy severnej časti pri bytovom dome. Stavebné práce budú pokračovať v komplexnom riešení tohto priestoru. Návrh úprav tiež rieši skvalitnenie prostredia pri bytovom dome, s použitím betónovej dlažby a betónových prefabrikátov pre možnosť odstavenia automobilov. Kapacitne sa zvýši počet miest na odstavenie automobilov takmer na 30,“ uviedla Dochánová.

Podľa jej ďalších slov pri spomínanej revitalizácii nedôjde k výrubu existujúcich stromov. „Okrem toho sa na žiadosť obyvateľov osadia v blízkosti nové lavičky a stojan na bicykle,“ doplnila Dochánová.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM