Rôzne

VK Chemes súťaží aj mimo palubovky a zatiaľ je tretí. Pomôcť môžete aj vy!

Okrem stále neúspešných jednaní o zmluve k prenájmu haly s humenskou radnicou sa dejú okolo VK Chemes aj o niečo príjemnejšie veci. Slovenská volejbalová federácia nominovala tento humenský klub do kampane FAIR PLAY Volleyball Way.

Ilustračný obrázok k článku VK Chemes súťaží aj mimo palubovky a zatiaľ je tretí. Pomôcť môžete aj vy!
Zdroj: Webnoviny.sk

VK Chemes ako zástupca Slovenska

Do kampane bolo nominovaných dokopy 16 klubov, z každej účastníckej krajiny práve prebiehajúcich ME po jeden. VK Chemes nominovala ako zástupcu Slovenska volejbalová federácia. „Podmienkou nominácie bola stabilita klubu v dosahovaných výsledkoch, účasť v európskych pohárových súťažiach, mladežnícka základňa, fanúšikovská základňa a v neposlednom rade Fair Play,“ informoval predseda Správnej rady VK Chemes Humenné Stanislav Rehúš.

Hlasujte!

V kampani ide o to, že za každý klub môžu na tejto stránke hlasovať jeho fanúšikovia. Prvé tri kluby podľa počtu hlasov získajú finančnú odmenu vo výške približne: 1. miesto – 2000 eur, 2. miesto – 1500 eur, 3. miesto – 1000 eur. Hlasovať je možné do nedele 18:00 hod. Víťazi sa oznámia počas finálového zápasu na štadióne Parken v Kodani 29. septembra.

„Kampaň dotuje hlavný sponzor majstrovstiev Európy VELUX, ktorý výšku sumy pre víťazné kluby vypočíta na základe počtu es na celom turnaji ME z oficiálnej štatistiky Data Volley. Na posledných ME v roku 2011 napočítali štatistici celkovo 299 es a na základe toho vypočítali približnú odmenu pre víťazné kluby,“ upresnil pravidlá Rehúš.

Hlasovať môžete TU! Stačí zaškrtnúť klub a následne kliknúť na vote. VK Chemes je s 15 % zatiaľ na treťom mieste, pred ním sa nachádza poľský zástupca s 18 % a celkom jednoznačne vedie nominovaný nemecký tím s 53 %.

Zdroj: VK Chemes

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM