Rôzne

VIZUALIZÁCIA nového športoviska: Ako bude vyzerať humenský pumptrack?

Podľa primátora by realizácia pumptracku v Humennom, ak bude všetko dobre prebiehať, mohla začať už v jari.

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIA nového športoviska: Ako bude vyzerať humenský pumptrack?
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné

Ako sme vás už informovali, Mesto Humenné bolo úspešné pri podaní eurofondového projektu v rámci cezhraničnej spolupráce Slovensko – Poľsko spolu s partnerským mestom Sanok a v rámci toho sa v Humennom zrealizuje výstavba cyklistickej plochy „pumptrack“ s asfaltovou úpravou na pozemku.

Ako bližšie informoval humenský primátor Miloš Meričko, pumptrack vyrastie za Vihorlatskou knižnicou na Námestí slobody a jeho realizácia by mohla začať už v jari za predpokladu, že všetko bude dobre prebiehať.

V pripojenej galérii si môžete pozrieť aj vizualizáciu humenského pumptracku, ktorú pre náš portál poskytol Mestský úrad v Humennom.

Čo je pumptrack?

Športová aktivita, resp. disciplína, ktorá v poslednom období zažíva veľký rozmach. Potrebná je špeciálna dráha charakteristická vlnkami a klopenými zákrutami, ktorá umožňuje pohyb na bicykli bez potreby šliapania. Aj keď je primárne určená pre cyklistov, vo svete ju využívajú aj športuchtiví na kolobežkách, korčuliach či skejtbordoch.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Humenné sa dočká nového športoviska. Za knižnicou vyrastie pumptrack
2
Galéria
Zdroj: MsÚ Humenné
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM