Komunálne voľby

Víťaz primátorských volieb Miloš Meričko: Toto budú jeho prvé kroky vo funkcii!

Humenčania v komunálnych voľbách rozhodli. Novým primátorom mesta sa stane Miloš Meričko. Prezradil, aké budú jeho prvé kroky vo funkcii.

Ilustračný obrázok k článku Víťaz primátorských volieb Miloš Meričko: Toto budú jeho prvé kroky vo funkcii!
Zdroj: Dnes24.sk

V sobotňajších primátorských voľbách získal Miloš Meričko (kandidujúci za koalíciu OĽANO, KDH, SaS, SOĽ, SP, PS, SPOLU) 6 912 hlasov, čo predstavuje 54, 38 % a pomerne jednoznačne sa stal víťazom primátorských volieb v Humennom.

Aké budú jeho prvé kroky a priority?

„Moje prvé kroky povedú na úrad a tam sa budem snažiť získať aktuálne informácie o stave nášho mesta. Urobíme kontrolu a začneme s prípravou rozpočtu na budúci rok, v ktorom by už mohli byť zohľadnené aj naše volebné priority. Samozrejme, budeme pracovať aj na komisiách, mestskej rade a všetkom, čo k tomu patrí,“ povedal pre spravodajský portál Humenné 24 Miloš Meričko.

Ten zároveň ďalej uviedol, že jeho prioritou je zmeniť atmosféru v meste.

„Isteže parkoviská, ihriská a chodníky sú dôležité, hoc aj opravované na poslednú chvíľu. No oveľa dôležitejšia je atmosféra dôvery a spolupráce, s ňou urobíme pre naše Humenné podstatne viac. Určite chceme dokončiť začaté investičné akcie, sústredíme sa aj na nami plánované a chceme čo najviac využívať eurofondy. Boli už schválené niektoré projekty, ktoré chceme v budúcom roku realizovať,“ doplnil Meričko.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Na archívnej foto: Miloš Meričko

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM