Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Víkendové lákadlá v Humennom od piatka až do nedele: Nenechajte si ich ujsť ani vy

Zoznámte sa s nimi aj vy. Vybrali sme viacero lákavých podujatí, ktoré odporúčame nevynechať v Humennom počas tohto víkendu.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové lákadlá v Humennom od piatka až do nedele: Nenechajte si ich ujsť ani vy
Zdroj: TASR

Terrace party

20. júl 2018, Cafe Avenue, Humenné

Cafe Avenue v krátkom slede prináša na piatkový večer ďalšiu Terrace Party, teda párty na terase obchodného domu. Návštevníkom bude hrať DJ Robin a chýbať nebudú ani Bongoman Elizz či DJ a producent Matt Peet.

Mladí pre susedov

21. júl 2018, o 15:00 hod., pri detskom ihrisku na Námestí slobody, Humenné

Mládežnícka organizácia FreeMar, OZ Flek, OZ Róm Podskalky, OZ Ženy a tradície, neformálne zoskupenie Príď a poznaj a ďalší pre Humenčanov pripravili unikátne podujatia a aktivity pre deti a dospelých priamo na sídliskách. V sobotu 21.7. sa bude maľovať na tvár, hrať spoločenské hry, pripravené budú športové aktivity, súťaženie v kvíze, bude sa modelovať z hliny, kresliť na chodníky, čarbať farbičkami a mnoho ďalších aktivít.

Prekliate dedičstvo

21. júl 2018, o 19:30 hod., Kino Fajn, Humenné

Keď zomrie najstaršia členka rodiny Grahamových, rodina jej dcéry začne postupne objavovať stále desivejšie tajomstvá, ktoré stará mama pred nimi ukrývala. Postupne vychádzajú najavo neuveriteľné veci a Grahamovci zrazu pochopia, že pokiaľ nedokážu zlomiť rodinnú kliatbu, nikto nebude v bezpečí.

Kultúrne leto

22. júl 2018, od 17:30 do 18:30 hod., pódium pri Fontáne lásky, Humenné

Počas nedele vás tradične čaká aj Kultúrne leto. Túto nedeľu v čase od 17:30 – 18:30 hod. sa v rámci tejto sérii podujatí predstaví na pódiu pri Fontáne lásky Folklórna skupina Viňančan.

Mamma Mia

22. júl 2018, o 19:30 hod., Kino Fajn, Humenné

Mamma Mia! Najväčšia letná filmová párty je späť. A s ňou aj nákazlivá nálada rozprávkového ostrova Kalokairi, nesmrteľná ABBA a herci, ktorí si s chuťou zopakovali veľkolepú grécku jazdu. V prvom príbehu sa vrátime do časov, keď bola Donna (Meryl Streep a Lily James) čerstvou absolventkou univerzity.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM