Rôzne

Víkend v Humennom sa bude niesť predovšetkým v znamení športu

Rozmýšľate, ako naložiť s voľnými dňami? Nenechajte si ujsť naše tipy na podujatia, ktoré sa uskutočnia tento víkend v Humennom.

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Humennom sa bude niesť predovšetkým v znamení športu
Zdroj: Dnes24.sk

Návrat volejbalu

Volejbalisti ŠK Gymnázium Humenné vyhrali svoje prvé zápasy v prvej lige a už túto sobotu ich čakajú prvé duely na domácej palubovke. V Mestskej športovej hale privítajú TJ Sláviu Svidník B. Ten zatiaľ nestratil ešte ani set. Prvý zápas sa začne o 10:00 hod., začiatok toho druhého je naplánovaný na 12:00 hod.

Humenné – Svidník

V sobotu odohrá FK Humenné (aktuálne tretí celok tabuľky tretej ligy východ zrejme svoj posledný domáci zápas tejto jesennej časti súťaže. Privíta 1.FK Svidník (aktuálne 8. miesto). Začiatok zápasu je o 14:00 hod.

Humenné – Sanok

HC 19 Humenné po prvých štyroch kolách je stopercentné a potvrdiť to bude chcieť aj v sobotu v ďalšom domácom zápase proti nepríjemného súperovi UKS MOSiR Sanok. Humenský klub avizoval, že zo Sanoku k nám vyrazí aj pár autobusov fanúšikov… Úvodné buly o 17:30 hod.

Október mini fest

V History Art & Music Clube sa túto sobotu uskutoční Október mini fest s kapelami NoControl Detox of a Pony A Chance to Survive. V ponuke budú 4 druhy piva, súťaže, tombola či welcome drink. Začiatok o 20:00 hod.

Pražské orgie

Kino Fajn dáva v nedeľu o 19:30 český triler Pražské orgie. Popis: Príbeh filmu Pražské orgie nás zavedie do Prahy v polovici 70. rokov, kam prichádza slávny americký spisovateľ Nathan Zuckerman – často využívané spisovateľovo alter ego – aby odniesol rukopis napísaných v jazyku jidiš do Ameriky. Autor textu bol zavraždený nacistami. Pre Zuckermana je pražská návšteva bizarným stretom totalitou ovládaným národom a podivuhodným zoskupením režimom umlčovaných umelcov. Vďaka hľadaniu rukopisu sa zoznámi so svojráznou a neskrotnou Oľgou a prenikne na vyhlásené večierky, na ktorých každý hľadá únik ku krátkej slobode po svojom. Zuckerman sa stane divákom i účastníkom dekadentného predstavenia plného zmarených snov.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Postrehli ste? Na ZŠ Pugačevova sa uskutočnila hudobná prehliadka Slávici z lavice.

OBRAZOM z hudobnej prehliadky Slávici z lavice
4
Galéria
Zdroj: Ján Andrejčík

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM