Tomáš Šuhajda Rôzne

Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Humenčanov: Podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôžu naše tipy na podujatia, ktoré sú v Humennom na programe počas nastávajúceho víkendu. Toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, pozrite si tipy pre Humenčanov: Podujatia, ktoré môžu zlákať aj vás
Zdroj: TASR

Balónová párty a iné

Aj tento pracovný týždeň sa dá v Humennom zakončiť piatkovou diskotékou. Príležitostí je v Humennom hneď niekoľko. Vyberáme tri z nich. V Dancing Bar Hell je pripravená balónová párty a DJ N3RO. V Crazy bare bude návštevníkov zabávať Ramon Band. V Arena Night Clube si budete môcť užiť aktuálne hity najrôznejších žánrov v podaní Dja Matt De La Peet.

Koncert v kaviarni

Ani tento piatok nebude posedenie v kaviarni Music Cafe bez hudobnej vložky. Návštevníkom predstaví od ôsmej večer svoje umenie na klavíri Ema Nemčíková.

Kino Fajn cez víkend

Kino v Humennom ponúka rovnaký program na sobotu aj nedeľu. Stačí si vybrať čo a kedy vám vyhovuje najviac. o 15:00 je na programe animovaná komédia Agenti dementi, o 17:00 nemecká komédia Babysitter a o 19:00 taliansko-francúzsky thriller Suburra.

Agenti dementi

Mortadelo a Filemón (Agenti dementi) sú tí „najcennejší“ superšpióni TIA (Tajnej vládnej agentúry) povolaní riešiť zločiny, ktoré žiadny iný agent nevyrieši… Alebo skôr skazí situácie tak, ako to nikto iný nedokáže. Aby bolo zrejmé, ako ťažké je ich poslanie, Mortadelo a Filemón využívajú prevleky rovnako tak ako bizarné a dosť často nepoužiteľné nápady, ktoré zvrátia misiu v bláznivé dobrodružstvo, ktoré vo svete zločinu nemá obdoby.

Babysitter

Clemens nemá na svoje deti čas. Pracuje totiž na velkej zmene územného plánu mesta a zmluvy sú na spadnutie. Chýba už len, aby pár nájomcov opustilo svoje byty a výstavba môže začať. Keď Rolf príde o svoj byt, chce sa pomstiť a rozhodne sa stať babysitterom Clemensových detí. Plán je viac než jasný – sabotáž. Nepočíta ale s tým, že Clemensove deti Winnie a Theo sú pripravené na všetko. Urobili si totiž šport z toho, že sa dokážu zbaviť všetkých svojich opatrovateliek.

Suburra

Film Suburra je príbehom o veľkých peniazoch roztočených okolo plánovanej výstavby, ktorá má pobrežie v Ostii premeniť na talianske Las Vegas. Tento projekt majú pomôcť presadiť skorumpovaný politik Filippo Malgradi, zapletený až po krk s podsvetím; mafián známy ako Číslo 8, ktorý je hlavou vplyvnej rodiny ovládajúcej územie Ostie, a predovšetkým Samuraj, najobávanejší predstaviteľ rímskeho podsvetia a zástupca mafie z juhu.

Hra farieb

V Dome kultúry je od tohto týždňa k videniu výstava Hra farieb. Obrazy z dielne ukrajinských maliarov Sergeya Tsyupka a Oresta Galaya si môžete prísť pozrieť do výstavnej sieni.

Mladí basketbalisti v akcii

Ak chcete vidieť v akcii mladých humenských športovcov, tento tip je pre vás. Basketbaloví juniori hrajú v sobotu od 15:00 proti Banskej Bystrici a v nedeľu od 11:00 si zmerajú sily s juniormi Svitu. Oba zápasy sa hrajú v tunajšej športovej hale.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM