Rôzne

Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Päť tipov pre Humenčanov

Víkend už klope na dvere, je preto najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Nemusíte ho presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Humennom sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité. Tu je päť tipov, kam si môžete cez dni voľna v našom meste vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Päť tipov pre Humenčanov
Zdroj: TASR

Tanec na koniec týždňa

Ak chcete v piatok večer dostať zo seba stres z pracovného týždňa niekde na diskotéke, máme pre vás dva tipy. V bare v hoteli Karpatia bude do tanca hrať kapela Gallant a nebude chýbať ani polnočná tombola. V Crazy bare vás bude tento piatok zabávať Duo Kredit.

Revenant: Zmŕtvychvstanie

Z kinovej ponuky dávame do pozornosti film Revenant: Zmŕtvychvstanie. Kino Fajn ho bude premietať v piatok aj v nedeľu, vždy o 19:00. Dobrodružná, westernová dráma má k dnešnému dňu na Česko-Slovenskej filmovej databáze slušné hodnotenie – 84%. Pozrite si trailer pod textom na prvom videu.

Hugh Glass ( Leonardo DiCaprio ) vyráža v roku 1822 v službách kapitána Andrewa Henryho na lov v snahe získať výhodne predajné kožušiny. Je však napadnutý medveďom a ťažko zranený. Ako zázrakom prežije, ale terén neumožňuje, aby bol prevezený k nevyhnutnému ošetreniu. Kapitán Henry sa snaží svojho zverenca dostať späť na nohy, ale nakoniec najme dvoch žoldnierov, aby ho strážili kým nezomrie a pochovali ho. Tí však Glassa čoskoro opustia. Zostáva sám bezbranný, vážne ranený a zradený…

Piesne donských kozákov

V sobotu od 18:00 bude divadelná sála v Kultúrnom dome patriť sólistom donského kozáckeho chóru Volnij Don a ich hosťom Kačurienkam. Vstupné na tento hudobný pôžitok vás vyjde na 8 eur. VIDEO pozvánka pod článkom na druhom videu.

Proglas – slovanská óda

V nedeľu o 16:00 sa v Gréckotalíckom chráme svätých apoštolov Petra a Pavla Pod Sokolejom uskutoční koncert chrámovej hudby. Proglas – slovanskú ódu v staroslovienčine interpretuje spevácke trio – Sisa Lelkes Sklovská, Dušan Jarjabek a Otokar Klein. Koncert sa koná pod záštitou Mesta Humenné a primátorky Jany Vaľovej. Vstup je voľný.

Mestská futsalová liga

A na záver ešte jeden športový tip. V nedeľu je v tomto období už tradične na programe Mestská futsalová liga a jej ôsme kolo. Hrací deň štartuje ako vždy treťou ligou od 8:00, pokračuje druhou a končí duelmi prvej ligy.

foto: ilustračné

Tipy, kam vyraziť v Humennom
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM