Rôzne

Víkend je tu... a tieto podujatia v Humennom vám ho určite vedia spríjemniť!

Je tu ďalší septembrový víkend. A naša redakcia vám prináša tipy na podujatia v Humennom, ktoré vám ho určite vedia spríjemniť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend je tu... a tieto podujatia v Humennom vám ho určite vedia spríjemniť!
Zdroj: Dnes24.sk

Futbal

FK Humenné patrí aktuálne piata priečka a potvrdiť či vylepšiť ju budú chcieť celkom určite aj v sobotu, keď na domácom štadióne odohrajú zápas proti Veľkým Revištiam. Úvodný hvizd rozhodcu zaznie o 15:00 hod.

Tomáš Sučik & Marek Lacko

V sobotu večer sa v novootvorenom Castle Music Clube (v humenskom zámku) predstaví známa dvojica spevákov Tomáš Sučik a Marek Lacko, ktorých verejnosť pozná najmä ako semifinalistov populárnej speváckej šou.

Po čom muži túžia

V sobotu o 17:30 hod. a v nedeľu o 19:30 hod.) premieta miestne Kino Fajn českú komédiu Po čom muži túžia. Popis: Charizmatický cynik Karel Král (Jiří Langmajer) je šéfredaktorom časopisu Playboy. Jedného dňa jeho nezáväzný spôsob života utŕži hneď niekoľko rán. Dostane výpoveď, bývalá manželka a dcéra (Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva) ho opäť naštvú, neznáma žena mu nabúra auto a na jeho miesto je dosadená krásna, mladá šéfredaktorka Leona (Táňa Pauhofová). Karel vyrieši problémy po chlapsky – spoločne s najlepším kamarátom Čestmírom (Matěj Hádek) sa opije a v noci si praje, aby sa stal ženou, pretože „ženy to majú v živote omnoho jednoduchšie a on je za to kvôli nim na dne.“ Ráno Karel zistí, že sa stal ženou (Anna Polívková). Avšak len fyzicky.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM