Rôzne

Viete o týchto akciách v Humennom? Uskutočnia sa v týchto dňoch a stoja za to

Viete o nich? Vybrali sme hneď niekoľko akcií, ktoré sa v tomto týždni uskutočnia v Humennom a radíme ich navštíviť.

Ilustračný obrázok k článku Viete o týchto akciách v Humennom? Uskutočnia sa v týchto dňoch a stoja za to
Zdroj: Dnes24.sk

Pondelok: Alexandrovci

Už v pondelok je v Humennom na programe koncert svetoznámych Alexandrovcov a to v rámci ich európskeho turné k 90. výročiu založenia súboru. Hosťom koncertu, ktorý sa bude konať na zimnom štadióne, bude slovenská speváčka Kristína. Zažiť môžete 130 umelcov, okrem iných napríklad sólistu Vadima Ananjeva, ktorý je prezývaný Mr. Kalinka… Začiatok o 19:00 hod.

Streda: Rocketman

Neboli ste ešte? Aj túto stredu o 19:30 hod. premieta Kino Fajn životopisnú hudobnú snímku s názvom Rocketman. Popis: Rocketman je hudobná fantázia, ktorá rozpráva životný príbeh jedného z najúspešnejších hudobníkov súčasnosti. Elton John vždy spieval ako boh, obliekal sa ako nikto iný predtým a žil ako pravý rocker. Napriek všetkému to prežil v zdraví, aby vám teraz o svojom turbulentnom živote mohol s odstupom porozprávať.

Piatok: Nerieš

Úplne po prvýkrát dorazí na ďaleký východ do Humenného dvojica talentovaných raperov Nerieš a prísť vychutnať si ich šou môžete prísť v piatkovú noc do Mega Night Clubu. O support sa postará DJ Toffy.

Sobota: PUKA & Fero Fabian Orchestra

Zaujímavý dvojkoncert je na programe v Adel cafe a to túto sobotu so začiatkom o 19:00 hod. Vypočuť si môžete prísť podkarpatské blues a trpké romance kapely PUKA a rockovejšie ladené balady Fera Fabiana v takmer akustickom prevedení.

Sobota: Príbeh hudby – Johnny Cash

V sobotu sa v History Art & Music Clube uskutoční ďalšia epizóda zo seriálu Príbeh Hudby a táto bude venovaná jednému z najznámejších amerických country spevákov a skladateľov. Hlavnou témou večera bude totiž Johnny Cash. Podujatie sa začne o 20:00 hod.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Pozrite si vo videu zrevitalizovaný park na Ulici osloboditeľov.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM