Rôzne

Viete o nich? Aj tento týždeň si v Humennom môžete vyraziť na lákavé podujatia

Aj v polovici augusta sa v našom meste budú konať podujatia, ktoré by vás mohli zaujať. Vybrali sme hneď niekoľko z nich, tu je ich prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Viete o nich? Aj tento týždeň si v Humennom môžete vyraziť na lákavé podujatia
Zdroj: Dnes24.sk

Utorok: Jam Session

Už v utorok sa v Nostalgia Music Pube uskutoční Jam Session. Nič vám nehovorí výraz jamovať? Muzikanti budú v tento večer hrať pomocou improvizácie, bez nejakej predošlej prípravy. Predstavia sa Oskar Török, David Proc, Patrik Staruch, Juraj Behún a ďalší. Vychutnať si budete môcť rock, blues či funk-punk. Začiatok podujatia o 20:30 hod.

Streda: Charles Andrews

V stredu sa v rímskokatolíckom kostole Všetkých svätých predstaví v rámci 16. Humenských organových dní Charles Andrews z Anglicka. Začiatok koncertu je naplánovaný na 19:00 hod.

Štvrtok a nedeľa: Dôverný nepriateľ

Vo štvrtok (o 19:30 hod.) a v nedeľu (o 20:00 hod.) premieta Kino Fajn nový slovensko-český thriller Dôverný nepriateľ. Popis: Mladí manželia Zuzana a Andrej sa sťahujú z Bratislavy do Tatier, aby na samote odrezaní od sveta na vlastnej koži otestovali Andrejovo životné dielo – prototyp inteligentného domu. Idylka dokonalého života v réžii modernej technológie sa však čoskoro mení na nočnú moru a boj o život. Revolučný server, ktorý bol vytvorený s cieľom, aby uľahčil životy svojich majiteľov, sa vymkne spod kontroly a nečakane sa obráti proti svojmu stvoriteľovi. Napínavý slovenský thriller so šokujúcim záverom zmení váš pohľad na moderné technológie. Hrajú: Gabriela Marcinková, Vojtěch Dyk, Zuzana Porubjaková, Ondřej Malý, Ady Hajdu, Roman Luknár a i.

Piatok: Jeno’s Brothers a Timea Lacová

V piatok je v Cafe Avenue naplánovaný akustický koncert kapely Jeno’s Brothers a pop, funky, jazz night v ich podaní. Hosťom koncertu bude Timea Lacová, semifinalistka tohtoročnej Superstar. Začiatok o 20:00 hod.

Nedeľa: Country beat

V rámci Kultúrneho leta 2018 sa humenským námestím budú tentoraz ozývať country piesne. Pri Fontáne lásky totiž vystúpi od 17:30 hod. skupina Country Beat z Michaloviec.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Humenného a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM