Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

VIDEO: Známa zemplínska dedina sa môže pochváliť novinkou. Má vlastný song!

Známa dedina ležiaca na Zemplíne sa môže pochváliť vlastnou pesničkou. Dokonca k tomuto songu vznikol aj videoklip. Pozrite si ho aj vy.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Známa zemplínska dedina sa môže pochváliť novinkou. Má vlastný song!
Zdroj: Facebook

Obec Vinné sa môže pochváliť vlastnou pesničkou, ku ktorej urobila dokonca aj videoklip. Pieseň Naše Vinné si podľa slov starostu veľmi rýchlo získala priazeň nielen tamojších obyvateľov.

Práca viacerých ľudí

Ako nám povedal starosta Vinného Marián Makeľ, na videoklipe, ktorý urobila obec, sa podieľali viacerí. Autorom videa aj fotografií vo videu je Patrik Cimprich, zamestnanec obce. Video vzniklo k piesni Naše Vinné, ktorú napísal, skomponoval a naspieval Paľo Naď.

„Pieseň si veľmi rýchlo získala priazeň nielen Viňančanov. Z piesne Naše Vinné by sme chceli urobiť takú neoficiálnu hymnu našej obce,“ prezradil starosta.

Z lásky k dedine

Zaujímavé je, že autor piesne nie je rodákom z tejto dediny. Dnes je však už jej obyvateľom a obec si natoľko zamiloval, že z lásky k nej zložil a naspieval pieseň. „Paľo Naď nie je rodákom z Vinného. Prisťahoval sa sem a už niekoľko rokov tu býva so svojou rodinou,“ objasnil starosta.

Hlava dediny nám aj prezradila, že video vníma obec veľmi pozitívne, o čom svedčia aj reakcie ľudí. „Je to zase čosi nové, čo robíme pre Viňančanov a zároveň zviditeľňujeme našu krásnu obec,“ dodal M. Makeľ.

Spomínaný klip si môžete pozrieť v priloženom vi­deu.

Táto obec na Zemplíne sa hrdí špecialitou: Má vlastnú skladbu aj klip!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM