Rôzne

VIDEO: Veľké retro na ZŠ Pugačevovej. Podujatie pritiahlo vyše 500 hostí

Úspešné podujatie Základnej školy Pugačevovej, na ktorom privítali vyše 500 hostí. Pozrite si zábery, čo sa v areáli školy dialo.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Veľké retro na ZŠ Pugačevovej. Podujatie pritiahlo vyše 500 hostí
20
Galéria
Zdroj: ZŠ Pugačevova

Už štvrtý rok zorganizovala ZŠ Pugačevova v Humennom Deň rodiny a školy. Podujatie je vyvrcholením celoročných kreatívnych  ak­tivít  detí a pedagógov, pričom každý rok sa nesie v inom duchu.

„Tento rok sa niesol v znamení retro a musím povedať, že zatiaľ pritiahol najviac rodičov a detí. V tomto roku sme hostili na našom podujatí vyše 500 hostí. Podľa reakcií prítomných sa pripravený program veľmi páčil,“ uviedla riaditeľka školy Pavlina Kurucová.

Na úvod sa predstavili deti s kultúrnym programom v štýle retro. Potom už tradične nasledovali rôzne zábavné a športové súťaže. „Žiaci, ktorí absolvovali aspoň 7 z deviatich stanovíšť, si mali možnosť prísť po sladkú odmenu do našej retro cukrárne. Chutné koláčiky do nej už od rána nosili naši rodičia, za čo im patrí veľké poďakovanie. Vyvrcholením celého dňa bol futbalový zápas medzi pedagógmi školy a rodičmi,“ povedala riaditeľka školy s tým, že tety kuchárky pre všetkých navarili guľáš. „A vraj bol veľmi chutný,“ doplnila.

P. Kurucovú teší, že záujem o toto podujatie zo strany rodičov a žiakov z roka na rok rastie. „Aj to nás utvrdzuje v tom, že vynaložená snaha nebola márna a verím, že významnou mierou prispela k budovaniu priateľskej atmosféry. Nazdávam sa ,že aj to je jedna z aktivít, vďaka ktorej si môžeme právom hovoriť škola rodinného typu,“ dodala.

Pozrite si ho OBRAZOM: Deň rodiny a školy na ZŠ Pugačevovej
20
Galéria
Zdroj: ZŠ Pugačevova
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM